BPM: Now it’s social

Social Business Process Management voor een slimme werkstructuur

Social Business Process Management voor een slimme werkstructuur

Een Social Business is een bedrijf dat sociale methoden gebruikt om bedrijfsprocessen te vergemakkelijken door middel van innovatie, samenwerking en betrokkenheid. Door gebruik te maken van relevante netwerken met content en expertises, kunnen processen versnellen en het werk sneller uitgevoerd worden.

Social Business Process Management (BPM) is het hoofd component om een Social Business te worden. Door het integreren van sociale aspecten ontstaan er nieuwe kansen en blijft u de concurrentie voor.

Klaar om aan de slag te gaan met Social Business Process Management (BPM)? Lees in deze whitepaper meer over de IBM Business Process Manager software. Daarnaast geeft de whitepaper meer informatie over waar in de organisatie het ingezet kan worden.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom BPM Management bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

BPM Management :  Stap 1: Visie Bepalen

Het beschrijven van processen bestaat uit acht stappen waarvan “het bepalen van de visie” de eerste stap is. Voor het bepalen van de visie is het handig om drie stappen te hanteren welke in deze whitepaper worden behandeld. Lees verder en download geheel vrijblijvend “Stap 1: Visie Bepalen” uit de serie whitepapers waarin de drie bovenstaande stappen uiteengezet worden. Daarnaast worden de diverse valkuilen besproken.

Lees verder

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.