Bidwells deploys WiFi across 12 offices

Een nieuw ‘werk overal’ cultuur met WiFi

Een nieuw ‘werk overal’ cultuur met WiFi

Bidwells is een bedrijf in de UK waarvan 12 vestigingen in Engeland en Schotland wireless gaan. De belangrijkste makelaars hebben een iPhone gekregen en zijn door middel van WiFi bereikbaar waar ze ook zijn. 

Het doel van deze missie is: gestroomlijnde productiviteit en toekomst “proof”.

Enkele oplossingen zijn:

  • Bidwells heeft voor het oplossen van dit probleem gebruik gemaakt van 36 Meraki 802.11n accesspoints wat Bidwells klaar voor de toekomst maakt.
  • Het voorziet 450 werknemers van mobiliteit.
  • Ze maken gebruik van een centraal management systeem waardoor het monitoren van de WiFi makkelijk is, locatie onafhankelijk. 

Lees meer inhoudelijke achtergronden in deze praktijkcase over de oplossing bij de probleemstelling van Bidwells. Download de whitepaper geheel vrijblijvend.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Wireless bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Wireless :  Overal en altijd veilig aan de slag

Hoe zorg je ervoor dat alle medewerkers, waar ook ter wereld, veilig kunnen werken en samenwerken? Hoe combineer je de verschillende wensen van diverse medewerkers in 1 toestel? Dit doe je door een toestel aan te bieden dat zo veelzijdig is dat iedereen er onmiddellijk mee aan de slag kan. Bekijk dit webinar en ontdek hoe Microsoft hierin kan helpen.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.