Beyond Enterprise Resource Planning

Slimmere processen met nieuwe technologieën

Slimmere processen met nieuwe technologieën

Net als elke andere organisatie zetten ook bouwbedrijven steeds vaker nieuwe technologieën in om processen te verbeteren en slimmer en sneller te laten lopen. Met de komst van de iPad en tal van andere tablets, is de wereld een tijdperk ingegaan van zakelijke mobiliteit en continue connectiviteit. Eindgebruikers verwachten direct toegang te hebben tot informatie die zij nodig hebben, op het moment dat ze het nodig hebben.

Mobiele ervaring
Uit onderzoek blijkt dat het aantal mobiele werkers in het jaar 2015 tot 1,3 miljard gestegen zal zijn. Mede vanwege deze wijdverspreide adoptie zullen mensen een simpele, intuïtieve mobiele ervaring verwachten, zoals zij die ook thuis hebben. Om succesvol te blijven in deze mobiele wereld moeten organisaties, en dus ook bouwbedrijven, verder kijken dan alleen enterprise resource planning (ERP) en hun werknemers de mobiele ervaring bieden die zij verwachten.

Inhoud whitepaper
In deze whitepaper wordt dieper ingegaan op het gebruik van nieuwe technologieën bij bouwbedrijven. De voordelen van drie specifieke onderwerpen worden hierin beschreven. Deze onderwerpen zijn:

  • Zakelijke mobiliteit;
  • Business Analytics;
  • Cloud-based applicaties.

Download de whitepaper
Download de volledige whitepaper, waarin beschreven wordt hoe bouwbedrijven processen beter, slimmer en sneller kunnen laten lopen met hulp van nieuwe technologieën.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom BI ToolsBusiness Analytics bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

BI Tools :  Dashboards: 10 tips voor het optimale format

Met een goed en effectief ontworpen dashboard krijgt u data nog inzichtelijker. Beslissingen, gebaseerd op feiten, kunnen sneller gemaakt worden. Maar waar moet een goed dashboard aan voldoen? Hoe krijgt u uw data nog beter inzichtelijk? Deze whitepaper geeft u 10 tips hoe u uw data nog beter kunt visualiseren aan de hand van dashboards.

Lees verder

BI Tools :  10 Business intelligence trends voor 2018

De ontwikkelingen in BI gaan razend snel. Om dit goed te monitoren heeft Tableau Software een onderzoek gestart naar de meest besproken business intelligence trends voor 2018. Wilt u uw organisatie ook naar een hoger niveau tillen op het gebied van BI? Lees deze 10 trends en u bent volledig op de hoogte.

Lees verder

Business Analytics :  Slimmer zakendoen met visual analytics

Visual analytics is dé trend in Business Intelligence (BI). Met self-service hebben gebruikers meer grip op - en flexibiliteit in hun analytische vondsten in data, zonder van IT afhankelijk te zijn. In dit TDWI best practices rapport zijn de ervaringen met zelfgestuurde BI en visual analytics onderzocht onder bijna 500 business- en IT-leidinggevenden wereldwijd.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.