Beveiliging op orde in het datacenter van de toekomst

A New Approach to Secure the Next-Generation Data Center

A New Approach to Secure the Next-Generation Data Center

Bedrijven die de overstap maken naar de volgende generatie datacenters doen er goed aan om ook de beveiliging ervan goed door te lichten. Alleen op die manier is compliance, governance en auditing gewaarborgd. Bovendien verkleint het de bedrijfsrisico’s.

Cisco’s Application Centric Infrastructure (ACI) biedt enorm veel nieuwe en krachtige mogelijkheden voor het datacenter. De overgang naar nieuwe infrastructuren en de cloud zorgt wel voor nieuwe uitdagingen, met name op het gebied van beveiliging. Om een goed en veilig resultaat te bereiken, betekent dat onder meer dat beveiligingsprocessen meer gestroomlijnd en geautomatiseerd moeten worden. Op dit worden in de meeste datacenters de security policies nog handmatig geconfigureerd. Uit onderzoek van Gartner blijkt dat in meer dan 95 procent van de gevallen waarbij een firewall problemen gaf de oorzaak gezocht moet worden in een onjuiste configuratie.

Het is daarom belangrijk goed te kijken naar nieuwe manieren van beveiliging en het beheer daarvan. In de whitepaper ‘ACI Security: A New Approach to Secure the Next-Generation Data Center’ leest u daar alles over. Download deze paper vandaag nog.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom StategieBedrijfsapplicatiesSoftware Selectie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Stategie :  Brandmanagement is de sleutel voor internationaal succes

Als brandmanager van een internationale organisatie ben je constant op zoek naar de balans tussen lokale wensen en internationale verwachtingen. Een consistent en consequent brandmanagement is sleutel tot succes en zorgt ervoor dat een organisatie zich kan onderscheiden van concurrenten. Deze whitepaper geeft antwoord op de vraag: "Hoe komt jouw corporate merk het beste uit de verf?”

Lees verder

Stategie :  Wat is Crossover Business?

Het traditionele bedrijf staat op losse schroeven. De grenzen tussen makers, distributeurs en winkeliers vervagen, nu organisaties meer andere diensten en producten aanbieden. Dat zet de branche op z’n kop, evenals de bedrijfsprocessen. Bent u klaar voor ondernemen 2.0? Dan is het hoog tijd om te kijken of uw oude systemen nog passen bij de nieuwe manier van zaken doen.

Lees verder

Bedrijfsapplicaties :  Cloud-ERP als fundament voor succes van productiebedrijven

Wat is nodig om relevant te blijven in de veranderlijke wereld van productie? Eén ding is zeker: zonder de juiste tools en systemen wordt het voor veel organisaties onmogelijk om bij te blijven. Hierdoor kijken de voorlopers in de maakindustrie naar mogelijke cloud -oplossingen om hun gehele productie op te draaien. In deze whitepaper leest u hoe bedrijven succes oogsten met NetSuite, het cloud-platform van Oracle.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.