Beter inzicht in data en ontwikkelingen met SAP BusinessObjects

Een beter inzicht in performance en trends

Een beter inzicht in performance en trends

Uit onderzoek onder de medewerkers van NRG (Nucliar Research and consultancy Group) kwam naar voren dat er een grote behoeft is aan inzicht in trends. Verder is er behoefte aan een vergelijking tussen planning en gerealiseerde waarden. Daarnaast bleek dat moederbedrijf ECN (Energy research Centre) dezelfde behoeftes hadden. Samen besloten ze om dit probleem aan te pakken en op zoek te gaan naar een BI-pakket.

NRG heeft besloten om met SAP BusinessObjects-tool aan de slag te gaan. De drie voordelen van deze tool zijn:

  1. Van talloze bronnen naar 1 dashboard
  2. 2 bedrijven (NRG & ECN) 1 BI-systeem
  3. Historische data in 1 datawarehouse

Download de praktijkcase
Download geheel vrijblijvend de praktijkcase over SAP BusinessObjects, waarin de aanpak en resultaten naar voren komen. Daarnaast gaat de praktijkcase verder in op de toekomstplannen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom BI Tools bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

BI Tools :  Dashboards: 10 tips voor het optimale format

Met een goed en effectief ontworpen dashboard krijgt u data nog inzichtelijker. Beslissingen, gebaseerd op feiten, kunnen sneller gemaakt worden. Maar waar moet een goed dashboard aan voldoen? Hoe krijgt u uw data nog beter inzichtelijk? Deze whitepaper geeft u 10 tips hoe u uw data nog beter kunt visualiseren aan de hand van dashboards.

Lees verder

BI Tools :  10 Business intelligence trends voor 2018

De ontwikkelingen in BI gaan razend snel. Om dit goed te monitoren heeft Tableau Software een onderzoek gestart naar de meest besproken business intelligence trends voor 2018. Wilt u uw organisatie ook naar een hoger niveau tillen op het gebied van BI? Lees deze 10 trends en u bent volledig op de hoogte.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.