Betekenis geven aan primaire en secundaire processen

Vragen stellen kunnen vele, maar een relevante vraag?

Vragen stellen kunnen vele, maar een relevante vraag?

Vragen stellen kan iedereen maar een relevante en betekenisvolle vraag is soms best lastig voor bestuurders, managers en/of adviseurs in bepaalde situaties. Crisis, burn-out, ontslag, ziekte of de dood van een geliefde zijn confrontaties met levenssituaties waarin mensen even de controle verliezen. Hierbij is er spraken van ‘trage vragen’, er is behoefte of noodzaak om te vertragen.  Soms is er de behoefte om verder te vertragen, door een cynische blokkade. Een cynische blokkade ontstaat niet door gebrek aan kennis, maar eerder door een teveel aan kennis.

Lees in dit whitepaper verder over:

  • Verandering
  • De “U”tot uitdrukking gebracht
  • De illusie van grenzen.

Download gratis het volledige whitepaper over betekenis geven aan primaire en secundaire processen waarin de bovenstaande punten uiteengezet worden.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom ProcessenWerkgeverschapZakelijke dienstverlening bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Processen :  Robotic Process Automation en BPMS: wat heb ik er aan?

Om als organisatie te blijven groeien in deze snel veranderende wereld is het belangrijk om zoveel mogelijk menselijke capaciteiten optimaal te benutten. Twee technologieën die hierbij kunnen helpen zijn Robot Process Automation (RPA) en Business Process Management Systems (BPMS). Lees in deze whitepaper alles over deze 2 technologieën en hoe jij ze kan toepassen in de organisatie.

Lees verder

Processen :  De impact van blockchain op de supply chain

Blockchain zorgde al voor een revolutie in de financiële wereld en kan ook de supply chain grondig veranderen. Deze whitepaper neemt ons mee in de toekomst van de supply chain en toont aan de hand van een proces in de voedselindustrie hoe deze toekomst eruit ziet. Wil jij ook een kijkje nemen in die toekomst? Download dan snel deze whitepaper.

Lees verder

Werkgeverschap :  Productiviteit verhogen met 10 quick wins

Meer werk verzetten, in minder tijd zonder jezelf over de kop te werken? De werkdruk ligt steeds hoger en werkgevers hebben steeds hogere verwachtingen. Hoe kun je aan deze eisen voldoen? Deze uitdaging gaan we aan met de 10 quick wins in deze whitepaper. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van verouderde IT-systemen, effectiever vergaderen en slimmer samenwerken. Lees snel verder en verhoog de productiviteit in jouw organisatie.

Lees verder

Werkgeverschap :  Werkplek psychologie: 4 inzichten op samenwerken

Hoe we met elkaar samenwerken heeft grote invloed op de manier waarop we ons voelen op de werkvloer. Deze uitspraak is natuurlijk een open deur die ingetrapt wordt, maar de psychologie er achter is nog niet voor iedereen bekend. In deze whitepaper wordt stilgestaan bij 4 inzichten op het gebied van samenwerken op de werkvloer.

Lees verder

Zakelijke dienstverlening :  Brandmanagement is de sleutel voor internationaal succes

Als brandmanager van een internationale organisatie ben je constant op zoek naar de balans tussen lokale wensen en internationale verwachtingen. Een consistent en consequent brandmanagement is sleutel tot succes en zorgt ervoor dat een organisatie zich kan onderscheiden van concurrenten. Deze whitepaper geeft antwoord op de vraag: "Hoe komt jouw corporate merk het beste uit de verf?”

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.