Bescherm de digitale identiteit van jouw klanten

Hoe houd je klantdata veilig?

Bescherm de digitale identiteit van jouw klanten

De hoeveelheden data die we dagelijks verzamelen zijn bijna onwerkelijk. Elke dag genereren internetgebruikers ongeveer 2,5 quintiljoen (dat zijn 30 nullen) bytes aan data. Willen we een product of dienst online afsluiten, dan delen we zonder problemen onze voorkeuren, adres- én betaalgegevens. Het is daarom niet vreemd dat het beschermen van deze gevoelige informatie steeds meer prioriteit krijgt bij organisaties.

Beschaam het vertrouwen van klanten niet

Datalekken, gijzelsoftware of DDoS-aanvallen zijn inmiddels vaste prik in het nieuws. Hierdoor stijgt ons bewustzijn voor de gevaren van cybercriminaliteit. Ook de komst van de AVG zorgde voor een verhoogde alertheid bij zowel consumenten als bedrijven. Klanten vertrouwen erop dat bedrijven er alles aan doen om hun digitale klantgegevens veilig te stellen. Blijkt dat niet het geval? Dan kan dit desastreuze gevolgen hebben voor jouw bedrijfsvoering.

Betere bescherming van digitale klantprofielen en klantdata

Bedrijven willen daarom koste wat kost voorkomen dat data zomaar te grabbel worden gegooid; voor je het weet ligt jouw reputatie aan diggelen. Maar hoe start je met een betere beveiliging? Waaruit bestaat zo’n betere databeveiliging? Deze whitepaper zet een aantal must-haves op een rij, Zo lees je meer over:

  • Het belang van Customer Identity en Access Management (CIAM)
  • De behoefte aan geavanceerde en flexibele veiligheidsfunctionaliteiten zoals scoped access
  • De beveiliging van edge netwerken
  • De rol van privacywetgevingen zoals AVG, California Privacy Act en de Canadese Personal Information Protection and Electronic Documents Act op databeveiliging
  • Hoe zorgde een grote farmaceut voor een veiliger klantplatform?

Start vandaag nog

Kies jij ook voor een betere bescherming van jouw klantdata? Wil je meer weten over het beschermen van klantdata en klantprofielen in jouw organisatie? Download dan snel deze whitepaper en ontdek hoe je tegemoet komt aan de verwachtingen van jouw klanten over het beschermen van hun privacygevoelige gegevens.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom VisieCloud Security bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Visie :  De nieuwe rol van de IT-manager

Een IT-manager doet nu echt andere dingen dan een collega uit het jaar 2000. Het is duidelijk dat de rol in de loop der jaren enorm veranderde. Zeker moderne organisaties eisen een andere invulling van de IT-manager. Welke skills je precies nodig hebt? Dat lees je in deze must-read voor IT-managers die echt meerwaarde willen toevoegen.

Lees verder

Visie :  3 redenen waarom Power BI-implementaties mislukken

De tijd van beslissen op basis van Excel-bestanden en ‘zo doen we dat toch altijd’ is voorbij. Organisaties willen datagedreven werken en dat kan met Power BI. In driekwart van de gevallen draait de implementatie helaas uit op een fiasco. In deze whitepaper lees je hoe je van jouw Power BI-project wél een succes maakt.

Lees verder

Cloud Security :  Ga oefenen met cyberveiligheid

Security staat inmiddels bij veel bedrijven bovenaan de agenda. En maar goed ook, want cybercrime kost bedrijven wereldwijd zo’n 6 biljoen dollar! Toch staren veel IT- en securityspecialisten zich blind op de technische kant van de zaak. Want de belangrijkste oorzaak van geslaagde aanvallen is niet het ontbreken van security-oplossingen, maar onveilig gebruikersgedrag. Tijd voor verandering!

Lees verder

Cloud Security :  Cybercrime: constant op je hoede?

In dit eerste trendrapport in de achtdelige reeks Survival of the Smartest lees je meer over hoe het brein omgaat met de dreiging van cybercriminaliteit. Zijn we altijd op onze hoede? Of zijn we ondanks de vele verhalen over hacks en aanvallen soms te laks? Je leest het in dit eerste trendrapport. Ook vind je hier een handig overzicht van de andere edities.

Lees verder

Partner

Akamai

Akamai is the edge. Our globally distributed intelligent edge platform surrounds everything, from the enterprise to the cloud, so our customers and their businesses can be fast, smart, and secure.

Profiel Akamai ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.