Artikelen schrijven voor leadgeneratie

Het opzetten van een Leadgeneratie Campagne

Het opzetten van een Leadgeneratie Campagne

Voor het opzetten van een leadgeneratie campagne is het bij het verzamelen van de content altijd de doelstelling om de bezoeker van de campagne dusdanig te interesseren dat hij/zij bereid is om informatie te delen. Persoonlijke informatie over de bezoeker inruil voor meer informatie over een bedrijf of specifiek onderwerp. Het is dus belangrijk dat de informatie als eerste instantie waarde heeft voor de lezer.

Content voor leadgeneratie kan drie verschillende vormen aannemen:

  1. Attenderende content - in een vroeg stadium van het inkoopproces de ideevorming van de potentiële klant te activeren.
  2. Informerende content - bedrijven en personen in de oriëntatie fase te ondersteunen.
  3. Stimulerende content - de daadwerkelijke promotie van de eigen oplossing.

Download de whitepaper:

Download vrijblijvend de whitepaper over “Artikelen schrijven voor leadgeneratie” waarin de bovenstaande punten verder uiteengezet worden. Daarnaast komt naar voren hoe een contentplan van waarde kan zijn voor een leadgeneratie campagne.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Online Marketing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Online Marketing :  2 marketing trends die je niet mag missen

De hoeveelheden data die organisaties ter beschikking hebben zijn enorm. De uitdaging voor marketeers is deze ruwe data omzetten in waardevolle informatie. Hoe pak je dat aan? Hoe verenig je IT met marketing zodat je de klantreis kunt optimaliseren? Deze whitepaper verdiept 2 marketing trends die jouw organisatie helpen bij het effectief inzetten van nieuwe technologie.

Lees verder

Online Marketing :  IP-marketing: verhoog de ROI van uw marketingactiviteiten

Door gebruik te maken van een IP-marketingtool kan uw websitebezoeker op basis van het IP-adres worden geïdentificeerd en getrackt. Daarnaast kunnen content en call to actions worden aangepast met deze tool, zodat deze volledig aansluiten op de belevingswereld van uw bezoeker. Online marketing wordt een steeds belangrijker onderdeel van uw organisatie en IP-marketing kan hierin een belangrijke rol spelen. Deze whitepaper gaat dieper in op de mogelijkheden en voordelen van IP-marketing. Hoe kan IP-marketing de ROI van uw marketingactiviteiten verhogen?

Lees verder

Partner

Heliview Online

Heliview Online is een specialist in B2B Content Marketing voor zakelijke en IT dienstverleners.

Profiel Heliview Online ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.