Architecting Applications to use Windows Azure AppFabric Caching

Oplossing voor een overspannen database

Oplossing voor een overspannen database

Veranderingen treden altijd op, zelfs als de karakteristieken van een businessapplicatie zijn ingeschat. Daarom moeten applicaties zo gebouwd worden, dat zij gemakkelijk mee kunnen veranderen. De database is meestal de grootste bottleneck binnen applicaties.

Om de werkdruk van de database te verkleinen wordt er door bedrijven naar oplossingen gezocht. De Azure AppFabric Caching service biedt zo’n oplossing. De Caching Service zorgt ervoor dat applicaties in een Azure omgeving sneller reageren. Dit komt doordat die applicaties de data uit het datacenter halen in plaats van een database of ander opslagmedium.

De applicatie bepaald wat er in de cache gaat en de applicatie haalt de benodigde gegevens uit de cache. De zes belangrijkste mogelijkheden met de service zijn:

  • Caching
  • Service Bus
  • Access Control Service
  • Integration
  • Custom Code
  • AppFabric Developer Tools & App Manager

Download de complete whitepaper over de AppFabric Caching Service en lees hoe deze een oplossing kan bieden voor de bottleneck binnen uw applicaties, namelijk de database.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Codit Nederland

ICT-dienstverlener Codit is gespecialiseerd in de integratie van bedrijfsapplicaties, wat de ruggengraat vormt van de huidige digitale transformatie.

Profiel Codit Nederland ›
 
 

Download artikel

Architecting Applications to use Windows Azure AppFabric Caching

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.