Application Performance Management for Tablets

De gebruikerservaring verbeteren met tablet performance

De gebruikerservaring verbeteren met tablet performance

Het aantal tablets stijgt enorm, zeker met de introductie van de iPad in 2010. Onderzoeksbureau Gartner verwacht dat wereldwijd de verkoop van tablets eind 2015 gestegen is naar 326 miljoen. Het aantal tablet gebruikers stijgt en daarmee ook de uitgaven die gedaan worden via een tablet. Tablet gebruikers geven gemiddeld meer uit dan een klant op een traditionele website. Uit een recente studie is naar voren gekomen dat bij sommige retail bedrijven 21 tot 50% van de verkoop voortkomt uit tablet aankopen.

De klantervaring verbeteren met een tablet
Een probleem wat een tablet oplost is het mobiel winkelen op een klein scherm. Een tablet heeft een groter scherm dan een telefoon en is draagbaarder dan een laptop. Daarom is het dan ook niet verassend dat meer dan de helft van de tabletgebruikers liever winkelt op de tablet, dan op een laptop. Een tablet is makkelijker voor het browsen op het internet en zoeken van producten. Uit een onderzoek komt naar voren dat 47% van de tablet winkelaars ook daadwerkelijk een order plaatst en maar 17% van de smartphone gebruikers doen dit.

Het verbeteren van de verkoop met een tablet
Een tablet kan ook zorgen voor verbetering bij het verkoopproces in de winkel. Zoals bij het optimaliseren van de aankopen in de winkel. Zo kan er bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van een tablet als voorraad check voor de klant. Maar ook kan er gekeken worden in de aankoopgeschiedenis van de klant.  

Het leveren van snelle webcontent
Op de vraag “heeft u in de afgelopen 12 maanden wel eens website problemen gehad op uw tablet?” kwamen de volgende antwoorden:

59% zei nee
41% zei ja, met als rede:

  • Langzaam laden
  • Crash/errors
  • Slechte functionaliteiten
  • Het formaat
  • 404 error

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper over Applicatie Performance Management voor tablets.  Lees in deze whitepaper meer over de bovenstaande hoofdstukken, gebruikersverwachtingen en wat voor effect tablet performance heeft op de verkoop. De whitepaper sluit af met 5 musts  voor het optimaliseren van de tablet performance.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Online Conversie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Online Conversie :  Hoe kiest u de juiste marketing automation oplossing?

Gemiddeld zijn er 7 contactmomenten nodig voordat een lead een deal wordt. Marketing automation helpt marketeers om leads geautomatiseerd te begeleiden met de buyer’s journey. Er zijn echter vele oplossingen op de markt met hun eigen voor- en nadelen. Hoe kiest u de tool die het beste aansluit bij uw organisatie? In deze whitepaper kunt u de 10 belangrijkste ingrediënten terugvinden.

Lees verder

Online Conversie :  Strategie als Basis voor Content Marketing

Content marketing is het delen van kennis en kunde. Door op een authentieke manier relevante kennis, kunde en ervaring te delen, ontstaat vertrouwen. De boodschap binnen content marketing activiteiten van de organisatie moet daarvoor wel consistent zijn met de missie, visie en strategie van de organisatie. De bedrijfsstrategie moet vertaald worden naar een communicatiestrategie. Deze vormt de basis voor succesvolle content marketing.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.