Application integration Framework (AIF) BizTalk Adapter

Data uitwisselen met Application integration Framework (AIF)

Data uitwisselen met Application integration Framework (AIF)

Application Integration Framework (AIF) maakt het voor organisaties mogelijk om Microsoft Dynamics AX te integreren en te communiceren met externe business processen en partners door de uitwisseling in XML. AIF kan zowel business-to-business en application-to-application integratie scenario’s mogelijk maken.

AIF maakt het voor Microsoft Dynamics AX mogelijk om de functionaliteiten in te zetten via services en documenten die zijn gebaseerd op Windows Communication Foundation (WCF). Daarnaast is het ook mogelijk voor Microsoft Dynamics AX  om functionaliteiten van externe applicaties te gebruiken door web services.

In dit document worden in hoofdlijnen onder andere het volgende zaken omtrent Application Integration Framework (AIF) behandeld:

  • Terminologie
  • Inbound en Outbound message exchange
  • Synchrone en asynchrone uitwisseling
  • Performance
  • Voorbeeld scenario
  • Voorwaarden voor Dynamics AX

In dit document worden instructies voor het configureren van Application Integration Framework  uiteengezet voor het uitwisselen van data door gebruik te maken van de BizTalk adapter. Daarnaast wordt in dit document een overzicht gegeven van Application integration Framework (AIF).

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Codit Nederland

ICT-dienstverlener Codit is gespecialiseerd in de integratie van bedrijfsapplicaties, wat de ruggengraat vormt van de huidige digitale transformatie.

Profiel Codit Nederland ›
 
 

Download artikel

Application integration Framework (AIF) BizTalk Adapter

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.