An Adobe practical guide to mobile marketing

Meting en optimalisatie om een positieve ROI te realiseren

Meting en optimalisatie om een positieve ROI te realiseren

‘Mobiele telefonie’ en zeker nu ‘smartphones’ zijn een deel van ons dagelijks leven geworden. Het vertrouwen in smartphones zet door. In de volgende generatie consumenten zal een telefoon met internet het enige zijn wat ze aanschaffen. Veel consumenten gebruiken de smartphone ook om mee te winkelen. Ook andere opkomende apparaten zoals tablets en eReaders openen nieuwe deuren. Er zit veel groei in de markt voor mobiele apps.

Primaire tactieken om aan de slag te gaan met mobiele marketing

  • Een mobiel geoptimaliseerde website
  • SMS
  • Mobiele apps
  • Mobiel zoeken
  • Mobiele display advertenties

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper “An Adobe practical guide to mobile marketing” waarin een aantal strategieën worden aangeboden voor het implementeren van mobiele marketing. De gehele whitepaper is geïllustreerd met afbeeldingen en geeft diverse voorbeelden.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom Mobile Marketing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Mobile Marketing :  Meer zakelijk gebruik mobiele apparaten zorgt voor kansen B2B marketeer

Mobiele apparaten worden steeds populairder in de zakelijke markt. Begonnen als een leuke gadget zijn mobiele apparaten inmiddels doorgegroeid naar apparaten waar medewerkers productief mee kunnen zijn. Naast e-mail en agenda beschikken veel mobiele apparaten inmiddels over zakelijke apps die business intelligence en CRM toepassingen mogelijk maken. Door deze toename in productiviteit van mobiele apparaten nemen ook de kansen voor B2B marketeers toe.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.