Adobe Digital Publishing Suite, Analytics Service

Het analyseren van digitale publicaties met Analytics Service

Het analyseren van digitale publicaties met Analytics Service

De groei van het aantal tablets is toegenomen met 247%, dit is een aanzienlijke groei voor iets wat twee jaar geleden nog niet bestond.  Sinds de komst van de eerste Apple iPad in april, heeft de tablet een hele nieuw paradigma voor digitale content in de wereld gebracht. Niet alleen voor tijdschriften en kranten.
Traditionele mediabedrijven en zakelijke uitgeverijen worstelen door een onbekend terrein van op tablet gebaseerde digitale publicaties. Om meer inzicht te krijgen in de manier waarop lezers omgaan met publicaties is een bedrijf sterk afhankelijk van analytics.

Analytic Service
Adobe Digital Publishing Suite Analytics Service helpt uitgevers inzichten te ontwikkelen in het type content dat een positieve uitwerking heeft. De Analytics service is een reeks hosted services die uitgevers in staat stelt:

  • Te creëren,
  • Te verspreiden,
  • Inkomsten te genereren en
  • Verrijkte content te analyseren op tablets.


Download de whitepaper:
Download geheel vrijblijvend de whitepaper over de Analytics Service van Adobe. In de whitepaper zijn de specifieke functies van de service uitgebreid uiteen gezet.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Online Conversie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Online Conversie :  7 keer meer succes bij linkbuilding

De eerste positie in de Google-zoekresultaten is de heilige graal voor marketeers. Linkbuilding op je website helpt je op weg, maar een fout is snel gemaakt waardoor je juist keldert. Deze whitepaper zet 7 inzichten uit de praktijk op een rij waardoor je direct met backlinks aan de slag kunt. Zo ben jij op weg naar de felbegeerde nummer één-positie.

Lees verder

Online Conversie :  Hoe kiest u de juiste marketing automation oplossing?

Gemiddeld zijn er 7 contactmomenten nodig voordat een lead een deal wordt. Marketing automation helpt marketeers om leads geautomatiseerd te begeleiden met de buyer’s journey. Er zijn echter vele oplossingen op de markt met hun eigen voor- en nadelen. Hoe kiest u de tool die het beste aansluit bij uw organisatie? In deze whitepaper kunt u de 10 belangrijkste ingrediënten terugvinden.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.