Achieving the Benefits of Cloud Balancing

Cloud Balancing: Dé toevoeging op Cloud Computing

Cloud Balancing: Dé toevoeging op Cloud Computing

Definitie Cloud Balancing
Cloud Balancing is het routeren van service aanvragen over verschillende datacenters gebaseerd op criteria als: afstand tussen datacenter en gebruiker, bedrijfsindicatoren, reactietijd, capaciteit, kosten en rekenkracht.

Cloud Balancing is de missende schakel in Cloud Computing oplossingen gebaseerd op server load balancing.


Enkele voorbeelden van voordelen van Cloud Balancing zijn:

  • Performance maximalisatie
  • Kostenreductie
  • Voldoen aan wettelijke eisen
  • Service maximalisatie
  • Voldoen aan privacy wetgeving
  • Beveiligde tunnels
  • Optimaliseren van performance
  • Synchroniseren van data tussen Clouds

Deze voordelen kunnen worden gerealiseerd als een verzameling van individuele gegevens verschijnen bij zowel gebruiker als administrator als één geheel (datacenter).

Lees gratis het volledige whitepaper over Cloud Balancing waarin uiteengezet wordt wat Cloud Balancing is en welke voordelen ermee kunnen worden behaald.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom IT ManagementCloud ComputingCloud visie & trendsPrivate Cloud bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

IT Management :  10 Business intelligence trends voor 2018

De ontwikkelingen in BI gaan razend snel. Om dit goed te monitoren heeft Tableau Software een onderzoek gestart naar de meest besproken business intelligence trends voor 2018. Wilt u uw organisatie ook naar een hoger niveau tillen op het gebied van BI? Lees deze 10 trends en u bent volledig op de hoogte.

Lees verder

Cloud Computing :  Multi cloud groeit, maar de complexiteit en risico’s ook

Cloud sprawl is de wildgroei aan cloud-applicaties en -oplossingen. Dit ontstaat doordat bedrijven steeds meer cloud-diensten afnemen van verschillende aanbieders. Multi-cloud doet zijn intrede, maar hoe houdt u het applicatielandschap gemakkelijk te beheren en voldoet u op een veilige manier aan de wensen van de gebruiker? Deze infographic beschrijft de verschillende aspecten die komen kijken bij een multi-cloud infrastructuur.

Lees verder

Cloud visie & trends :  Waarom SAP goedkoper en flexibeler op Azure draait

De cloud heeft zich ontwikkeld tot een platform dat nieuwe kansen voor business creëert. Niet alleen de besparingen op infrastructuur zijn interessant, ook de extra flexibiliteit kan heel belangrijk zijn voor organisaties. Een oplossing als SAP op het cloudplatform Azure kan een hele interessante optie zijn. Wilt u meer weten over deze oplossingen? Download de whitepaper SAP on Azure; Why you should go there en zet de eerste stap naar een efficiëntere organisatie.

Lees verder

Cloud visie & trends :  De Office 365 integratie van SharePoint: gebruikt u 'm al?

De rol van internet verschuift van informatiebron steeds verder naar aanbieder van handige tools en apps. Daarnaast hebben medewerkers behoefte aan flexibiliteit en mobiel werken. Steeds meer organisaties stappen dan ook over op een digitale werkplek. SharePoint biedt een platform dat dit mogelijk maakt. De afgelopen jaren heeft de ontwikkeling van SharePoint niet stilgestaan. Kent u deze vijf voordelen al?

Lees verder

Private Cloud :  Hoe start u met de cloud?

Een vraag waar momenteel veel organisatie mee worstelen is: Hoe start ik met de cloud? Deze whitepaper gaat uitgebreid in op wat cloud is, wat de mogelijkheden en keuzes zijn en hoe u dit vervolgens omzet naar een cloud strategie en roadmap. Lees er verder over in de volledige whitepaper.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.