Abonnement op duurzame oplossingen

Hoe kunnen we het probleem van de klant oplossen?

Hoe kunnen we het probleem van de klant oplossen?

Vandaag de dag proberen dienstverleners zo goed mogelijk aan de vraag van de klant te voldoen. Hierbij hanteren organisaties vaak als uitgangspunt: waar zijn wij goed in? Terwijl het eigenlijke uitgangspunt moet zijn: Hoe kunnen we het echte probleem van de klant oplossen? Een geslaagde ERP-implementatie is immers geen garantie voor een beter werkende organisatie. Ook een goed werkend kennismanagementsysteem leidt niet vanzelf tot een betere kennisdeling.

Lees in dit artikel meer over:

  • Het sturen op output
  • Businesscenario’s
  • De werkelijke behoefte
  • Hergebruik van oplossingen

Lees gratis het volledige artikel over ‘abonnement op duurzame oplossingen’ waarin meer op de bovenstaande punten wordt ingegaan.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom ERP (Enterprise Resource Management)ICT dienstverleners bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

ERP (Enterprise Resource Management) :  Cloud-ERP als fundament voor succes van productiebedrijven

Wat is nodig om relevant te blijven in de veranderlijke wereld van productie? Eén ding is zeker: zonder de juiste tools en systemen wordt het voor veel organisaties onmogelijk om bij te blijven. Hierdoor kijken de voorlopers in de maakindustrie naar mogelijke cloud -oplossingen om hun gehele productie op te draaien. In deze whitepaper leest u hoe bedrijven succes oogsten met NetSuite, het cloud-platform van Oracle.

Lees verder

ERP (Enterprise Resource Management) :  Voedselindustrie moet digitaal transformeren

De voedingsmiddelenindustrie zal in 2017 een beperkte groei laten zien van ongeveer 1%. Schaalvergroting, consolidatie en integratie zijn daardoor vereisten om de concurrentie aan te kunnen. Voedsel- en drankproducenten worden onder deze omstandigheden gedwongen hun kosten verder te reduceren. De digitale transformatie biedt mogelijkheden aan de voedselindustrie, maar hoe kunt u de kansen benutten?

Lees verder

ICT dienstverleners :  Tal van redenen waarom CRM bij u wel slaagt!

Uit persberichten komt naar voren dat vele CRM projecten mislukken. Enige bijstelling is wel op zijn plaats, niet alle projecten mislukken, maar voldoen niet aan de hooggespannen verwachting. CRM is slechts een van de methoden om klanten te werven en te binden. In deze whitepaper worden handvatten aangereikt om CRM een goede kans van slagen te geven.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.