AAP Manage Your App

Maatwerkrapportages met AAP app Management

Maatwerkrapportages met AAP app Management

De app’s komen tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. Natuurlijk is bij de ontwikkeling van een nieuwe app het managen van de app ook erg belangrijk. Een belangrijke vraag hierbij is dan ook: Hoe kan de app zo optimaal mogelijk ingezet worden bij uw klanten of gebruikers? Deze factsheet of AAP, de managementtool voor uw app gaat dieper in op de verschillende mogelijkheden en functionaliteiten die de tool te bieden heeft.

AAP app Management bestaat uit verschillende functionaliteiten om uw app te beheren. Enkele van deze functionaliteiten op een rijtje:

  • Een dashboard (realtime overzicht van de status van de apps)
  • Rapportages (standaard, maar ook maatwerk rapportages)
  • Technisch beheer
  • Administratief beheer.

Download de factsheet
Download de factsheet over AAP app management en kom meer te weten over de doelgroep en unified Configuration Service. Daarnaast komen er twee cases naar voren van een software leverancier en een verzekeraar die gebruik maken van APP app Management.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.