Aanpak voor verbeteringen van business intelligence

Groeiende activiteiten tegen lagere kosten met het Business Intelligence (BI)

Groeiende activiteiten tegen lagere kosten met het Business Intelligence (BI)

Met het samengaan van de Nederlandse en Vlaamse activiteiten van Sita, leidde dit gelijk tot een transformatie van de business strategie. Hieruit ontstond de behoefte aan een enkelvoudig Business Intelligence Systeem. Informatie management is voor de toekomst van Sita van cruciaal belang. Daarvoor is de aanpak van het informatie management  opnieuw gedefinieerd. Hierdoor kunnen de groeiende activiteiten ondersteund worden tegen lagere kosten.

Lees meer over dit proces door de volledige whitepaper “Aanpak voor verbetering van Business Intelligence (BI)” te downloaden. Hierin staat de oplossing en het resultaat van het proces beschreven.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceSelf Service BIICT dienstverleners bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  Machine learning toegankelijk uitgelegd

Het is niet gemakkelijk om grote hoeveelheden data te analyseren en verwerken. Het ontdekken van verbanden en voorspellen van uitkomsten kan een enorme klus zijn. Hulp is onderweg! Slimme, zelflerende computermodellen nemen ons werk uit handen. Dat is al lang geen sciencefiction meer. Dit e-boek legt machine learning op een toegankelijke manier uit en laat zien hoe het ons nu al helpt.

Lees verder

Business Intelligence :  2 marketing trends die je niet mag missen

De hoeveelheden data die organisaties ter beschikking hebben zijn enorm. De uitdaging voor marketeers is deze ruwe data omzetten in waardevolle informatie. Hoe pak je dat aan? Hoe verenig je IT met marketing zodat je de klantreis kunt optimaliseren? Deze whitepaper verdiept 2 marketing trends die jouw organisatie helpen bij het effectief inzetten van nieuwe technologie.

Lees verder

Self Service BI :  Van data naar inzicht: The governed data lake approach

U wilt toch ook dat uw medewerkers in de hele organisatie snel zelf toegang hebben tot de volledige data-set? Organisaties willen grote hoeveelheden data binnen kosten-efficiënte omgeving opslaan. Daarnaast ook nog eens de data-kwaliteit en veiligheid blijven garanderen. Hoe doet u dit? Deze whitepaper gaat dieper in op de governed data lake aanpak. Lees snel verder en ga van data naar inzichten.

Lees verder

ICT dienstverleners :  Tal van redenen waarom CRM bij u wel slaagt!

Uit persberichten komt naar voren dat vele CRM projecten mislukken. Enige bijstelling is wel op zijn plaats, niet alle projecten mislukken, maar voldoen niet aan de hooggespannen verwachting. CRM is slechts een van de methoden om klanten te werven en te binden. In deze whitepaper worden handvatten aangereikt om CRM een goede kans van slagen te geven.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.