A beginner’s guide to Channel Content Syndication

Wat is Channel Content Syndication?

Wat is Channel Content Syndication?

Alle organisaties die verkopen via een partnerkanaal begrijpen dat er voor het onderhouden van een partnernetwerk veel tijd en middelen benodigd is om deze relaties actief, actueel en winstgevend te houden.

Doen eindgebruikers online onderzoek voordat ze een product of oplossing van de organisatie aanschaffen? Verkoopt het bedrijf via een dealer of partnerkanaal? Bedrijvenworstelen dagelijks om de content up-to-date te houden in het partnerkanaal. En up-to-date content bij  partners is de drijvende kracht achter de verkoop. Is dit herkenbaar? Misschien is Content Syndication de oplossing voor uw organisatie.

Sinds er in april 2010 een Forrester rapport is uitgekomen over de trends in Cross-Channel Campaign Management heeft de inzet van Content Syndication een groei doorgemaakt. Het onderzoek toonde aan dat Channel Marketeers in verschillende organisaties veelal dezelfde uitdagingen hebben en ervaren: het coördineren van campagnes via verschillende kanalen (49%), personaliseren van consumentengedrag in verschillende kanalen (48%) en het meten van resultaten (43%). Dit waren slechts enkele voorbeelden uit de response van 167 marketeers.

Wat zijn de voordelen van Channel Content Syndication?
Hieronder een aantal voordelen van Channel Content Syndication op een rijtje:

Voor Channel marketing professionals:

  1. Meer gekwalificeerde leads voor partners
  2. Meer eindgebruikers bereiken met een consistente en overtuigende boodschap

Voor CEO’s en Directeuren:

  1. Meer inkomsten uit verschillende kanalen
  2. Het terugbrengen van de marketing kosten

Download de whitepaper
De whitepaper beschrijft de basis van wat Content Syndication precies is, wat het niet is en hoe u kunt bepalen of Content Syndication ook geschikt is voor uw channel marketing uitdagingen. Daarnaast worden er door middel van een Q&A secties antwoord gegeven op veel gestelde vragen.

Whitepaper in het kort:

  • Wat is Channel Content Syndication?
  • Is Channel Content Syndication geschikt voor mijn organisatie?
  • Wat zijn de voordelen?
  • Q&A: Wat voor type vragen moet ik stellen als ik Content Syndication oplossingen ga vergelijken?

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom B2B bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

B2B :  IP-marketing: verhoog de ROI van uw marketingactiviteiten

Door gebruik te maken van een IP-marketingtool kan uw websitebezoeker op basis van het IP-adres worden geïdentificeerd en getrackt. Daarnaast kunnen content en call to actions worden aangepast met deze tool, zodat deze volledig aansluiten op de belevingswereld van uw bezoeker. Online marketing wordt een steeds belangrijker onderdeel van uw organisatie en IP-marketing kan hierin een belangrijke rol spelen. Deze whitepaper gaat dieper in op de mogelijkheden en voordelen van IP-marketing. Hoe kan IP-marketing de ROI van uw marketingactiviteiten verhogen?

Lees verder

B2B :  B2B Leadgeneratie: wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen?

De 7e editie van de ‘Nationale B2B leadgeneratie benchmark’ geeft inzicht hoe leads succesvol genereert en converteert kunnen worden in uw bedrijf. De economie trekt aan en dat geeft bedrijven weer meer kansen om groter te worden. Lees snel verder om erachter te komen wat de belangrijkste ontwikkelingen zijn op het gebied van leadgeneratie.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.