9 Tips voor hosting in de Zorg

De hosting uit handen geven of zelf verzorgen

De hosting uit handen geven of zelf verzorgen

Het uitbesteden van zorgapplicaties, data en netwerk is niet makkelijk. Uit handen geven, of zelf de ICT verzorgen? Deze keuze kan een behoorlijke impact hebben op de organisatie. Zijn er medewerkers met de juiste competenties en kennis aangenomen of is het niet zo makkelijk om een ICT-er met specifieke kennis te vinden?

Negen tips bij de keuze van een hosting provider:

  1. Bepaal de behoefte vooraf
  2. Check referenties
  3. Investeer in de toekomst
  4. Kies voor continuïteit
  5. Service en support

Download geheel vrijblijvend het volledige artikel over het kiezen van een hosting provider in de zorg. Het artikel gaat dieper in op de bovenstaande tips en de vier overige tips komen aan bod.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Zorg bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Zorg :  AVG-compliant worden en vooral blijven

Blijven voldoen aan AVG is voor iedere zorginstelling een uitdaging. We hebben er alles aan gedaan om voor 25 mei 2018 te voldoen aan AVG, maar hoe zorgen we ervoor dat het een agendapunt blijft? Evalueer waar jouw zorginstelling nu staat met compliancy en ontdek met deze 10 aandachtspunten hoe je AVG op je netvlies houdt.

Lees verder

Zorg :  Data Management, de missende schakel in IoT

Hoe kun je zinvol aan de slag met de tsunami van gegevens die door IoT-apparaten gegenereerd wordt? Hoe moet u uw datamanagement- systemen ontwerpen om gegevens om te zetten in waarde? De schaal en scope van de data die gepaard gaat met IoT vraagt om een nieuwe aanpak. Hierbij wordt geavanceerd gegevensbeheer gecombineerd met de integratie van nieuwe IoT-technologie met meer traditionele systemen in een hybride infrastructuur.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.