6 strategieën voor een overstap naar de cloud

Ready to go cloud - What now?

Ready to go cloud - What now?

De laatste jaren zijn er veel voordelen van cloud naar voren gekomen, waardoor momenteel veel bedrijven overwegen om over te stappen naar de cloud. Maar een overstap naar de cloud gaat niet zomaar, wat is de volgende stap?

Bij een overstap naar de cloud is het niet “alles-of-niets”. Vaak is het de beste strategie om te beginnen met het oplossen van een specifiek probleem of gebruik te maken van een goede mogelijkheid die voorbij komt. Bedrijven die niet geboren zijn in de cloud, bedrijven niet meer dan een paar jaar oud, hebben een goed plan nodig om over te stappen naar de cloud. Welke nieuwe aanpak ga jij implementeren in de cloud? Welke systemen werken en zullen altijd blijven zoals ze zijn? Je hoeft niet 100% cloud te worden!

Om de stap te nemen en over te gaan op cloud wil je natuurlijk een plan. Deze whitepaper beschrijft een 6 tal strategieën voor deze overstap naar de cloud. De 6 strategieën waar deze whitepaper op in gaat zijn:

  1. Maak duidelijk welk probleem je aan het oplossen bent.
  2. Maak gebruik van de cloud om de huidige werkzaamheden te heroverwegen.
  3. Wees zo flexibel als de cloud zelf is.
  4. Plan voor groei.
  5. Creëer geloofwaardigheid door je inzichten duidelijk te communiceren.
  6. Zet de organisatie breed in.  

Download de whitepaper “Ready to go cloud - What now?” voor meer informatie over de bovenstaande 6 strategieën. Waag de overstap naar de cloud en maak gebruik van de strategieën in deze whitepaper. De whitepaper gaat per strategie dieper in op het onderwerp.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Cloud visie & trends bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Cloud visie & trends :  Niet te missen ICT-trends in het onderwijs

Hoe kan het onderwijs maximaal gebruik maken van de technologische ontwikkelingen die zich in razendsnel tempo aanmelden? Deze whitepaper gaat dieper in op de belangrijkste trends van 2018 en legt uit waarom deze zo belangrijk zijn voor de toekomst van een onderwijsinstelling. Op basis van deze inzichten kan ook jij aan de slag met het opstellen van een ICT-investeringsplan.

Lees verder

Cloud visie & trends :  Waarom SAP goedkoper en flexibeler op Azure draait

De cloud heeft zich ontwikkeld tot een platform dat nieuwe kansen voor business creëert. Niet alleen de besparingen op infrastructuur zijn interessant, ook de extra flexibiliteit kan heel belangrijk zijn voor organisaties. Een oplossing als SAP op het cloudplatform Azure kan een hele interessante optie zijn. Wilt u meer weten over deze oplossingen? Download de whitepaper SAP on Azure; Why you should go there en zet de eerste stap naar een efficiëntere organisatie.

Lees verder

Partner

Tableau Software

Tableau wil het mensen makkelijk maken data snel om te zetten in slimme zakelijke analytics. Welke data? Alle data, ongeacht formaat, indeling en onderwerp.

Profiel Tableau Software ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.