5 x succes in de cloud

Must-do’s bij cloudtransities

Must-do’s bij cloudtransities

Cloud-technologie blijkt keer op keer voorwaarde van succes. Een overstap heb je niet 1-2-3 geregeld. Wat moet je doen en wat moet je laten? Wat moet je absoluut doen, en wat vooral niet? Ga je het helemaal zelf doen of roep je hulp in? Wil je klaar zijn voor de toekomst? Lees dan deze whitepaper zodat je vol vertrouwen jouw reis naar de toekomst kan inzetten.

Is er een IT’er in de zaal?

Een migratie naar de cloud is een ingrijpende operatie. Heel veel technische zaken zullen opnieuw onder de loep genomen moeten worden. Denk aan het netwerk, de databeveiliging, het cloudframework en de behoeften van de instelling. Dat is niet gemakkelijk omdat zelf allemaal te doen, het is namelijk specialistisch IT-werk. Wil je tijd, geld en grijze haren besparen, lees dan de 5 beste adviezen die IT-pro’s verzamelden.

We willen wel in de cloud, maar niet echt

Controle, controle, controle is het parool bij veel IT-afdelingen. Daarom willen ze vaak zoveel mogelijk IT binnen de veilig geachte muren van de organisatie huisvesten. Tegenwoordig stappen heel veel organisaties juist van deze gedachtegang af. Want een eigen fysiek datacentrum haalt vaak de snelheid uit de business, waardoor ze hun service niet kunnen optimaliseren. Het eerste advies is daarom: stap af van de gedachte om alles in je eigen het eigen datacenter te willen doen. De cloud staat garant voor kostenbesparing, flexibiliteit, en grotere cybersecurity.

Klaar voor de toekomst? Af!

Een stap in de toekomst betekent dus een technische breuk met het verleden. Wil je de overige 4 tips lezen voor een goede start? Download de whitepaper, en leg het fundament voor een geslaagde migratie naar de cloud.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

InSpark

InSpark innoveert en transformeert organisaties. En optimaliseert werkplekken en processen. Full service en full force. Van strategie tot beheer. Zodat jouw medewerkers en klanten het maximale uit technologie halen. Voor snellere impact en duurzaam resultaat. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Profiel InSpark ›
 
 

Downloaden: 5 x succes in de cloud

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.