2 Internet of Things-cases die u zullen inspireren

Wat u kunt leren van Rockwell Automation

Wat u kunt leren van Rockwell Automation

Er zijn commentatoren die het Internet of Things (IoT) een hype noemen. Maar het feit dat deze ‘hype’ al enkele jaren aanhoudt, bewijst dat deze conclusie niet standhoudt. IoT is een blijvertje en de mogelijkheden zijn legio. Een veelgehoord kritiekpunt dat we wél delen, is het volgende: als het gaat om IoT wordt regelmatig toekomstmuziek gecomponeerd die weinig met het hier en nu te maken heeft. Wat kan uw organisatie eigenlijk concreet met IoT? Laat u inspireren door deze cases!

2 Inspirerende Internet of Things-cases

In deze whitepaper worden enkele succesvolle bedrijven beschreven die de zoete vruchten plukken van IoT. We noemen bijvoorbeeld: ThyssenKrupp Elevator en Rockwell Automation. Hoe pakken deze success story’s de zaken aan en wat kunt u daarvan leren? En hoe begint u zelf met IoT?

Het Internet van úw Dingen

Het nternet of Things begint met úw apparaten. Als u IoT in uw organisatie introduceert, maakt u niet in een oogwenk andere producten. Ook zult u niet opeens totaal andere machines of apparaten kopen, alleen om mee te kunnen doen met de ‘hype’. Het is eigenlijk heel simpel: koppel gewoon uw huidige machines of apparaten aan het internet, en u zult versteld staan van de data-rijkdom die dit oplevert.

Aan de slag!

Denkt u binnen uw organisatie na over een mogelijke IoT-inzet? Na het lezen van deze whitepaper nemen uw plannen zonder twijfel concretere vormen aan.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Codit Nederland

ICT-dienstverlener Codit is gespecialiseerd in de integratie van bedrijfsapplicaties, wat de ruggengraat vormt van de huidige digitale transformatie.

Profiel Codit Nederland ›
 
 

Downloaden: 2 Internet of Things-cases die u zullen inspireren

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.