10 Things Your Next Firewall Must Do

Alle benodigde functies van de next generation firewall op een rij

Alle benodigde functies van de next generation firewall op een rij

De next generation firewall moet zich gaan richten op het veiliger maken van deze datastromen in plaats van het alleen blokkeren van data. Veel aanbieders van firewalls richten zich op het blokkeren van data om zo de veiligheid te waarborgen voor de organisatie. Bij het uitvoeren van werkzaamheden wordt vaak gebruik gemaakt van verschillende applicaties en technologieën. Deze technische omgevingen versturen en ontvangen vaak data.

Eisen aan de next-generation firewall

In totaal worden in deze whitepaper tien eisen genoemd waaraan de next generation firewall aan moet voldoen. Hieronder staan er vijf genoemd die in de whitepaper uitgebreid worden behandeld:

  1.  Het identificeren en controleren van elke applicatie op elke poort
  2. Identificeren en controleren van web proxy’s
  3. Decoderen van uitgaande SSL
  4. Mogelijkheid tot controle van applicatie functies
  5. Scannen naar virussen en malware in collaboratieve applicaties

Download vrijblijvend de whitepaper “10 Things Your Next Firewall Must Do” waarin wordt verteld dat next-generation firewalls bedreigingen moeten kunnen identificeren en controleren. Er worden 10 eisen op een rij gezet waarmee u de firewall die het beste bij uw bedrijf past kunt kiezen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom IT BeheerSecurityInfrastructuur bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

IT Beheer :  Adaptieve authenticatie, want wachtwoorden zijn zooooo 2001

Meer data in de cloud betekent meer uitdagingen om je data veilig te stellen. Je wil niet dat jouw bedrijfskritische informatie in verkeerde handen terechtkomt; extra beveiliging is dus geen overbodige luxe. Tijd om af te stappen van de traditionele, statische authenticatie. Adaptieve authenticatie is de toekomst. Het hoe en waarom lees je hier.

Lees verder

Infrastructuur :  10 belangrijke intranet-trends voor de maakindustrie

Veel mensen kennen intranet van vroeger als een tool die niemand ooit gebruikte. Het nieuwe intranet is juist een plek waar collega’s met elkaar kunnen samenwerken en tools, kennis en nieuws met elkaar kunnen delen! Daarnaast haalt intranet meer rendement uit het productieproces én de supply chain. Hoe gaat u intranet inzetten? Deze whitepaper gaat dieper in op 10 intranet-trends in de maakindustrie.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.