10 mythes rondom de Management Buy-Out ontkracht

Misverstanden van een management buy-out

Misverstanden van een management buy-out

U wilt ontzettend graag het bedrijf kopen waar u al jaren werkzaam bent en een hoge positie bekleed. Dit kan een logische stap zijn. Welke misvattingen bestaan er bij een management buy-out en hoe ga je hiermee om? Lees er alles over in deze whitepaper.

 

Normaliter zijn managers volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de organisatie.  Zij weten hoe de organisatie werkt en in welke situatie het zit. Daarmee wordt ook bedoeld wat de sterkte- en zwakke punten zijn.  Dit is een groot voordeel wanneer je besluit te gaan voor een management buy-out te gaan en er dus geen voorkennis nodig is. Ook ken je de eigenaren en weten zij met wie zij te maken hebben. Al met al kunnen managers daarom vaak een logische en succesvolle koper zijn. Deze vorm van bedrijfsovername kennen we als management buy-out.

Download vrijblijvend de whitepaper “10 mythes rondom de Management Buy-Out ontkracht” en lees wat voor misvattingen er bestaan over een management buy-out en hoe hiermee omgegaan kan worden.

tag icon

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Lingedael Groep B.V.

Lingedael Corporate Finance is gespecialiseerd in het arrangeren van de aan- en verkoop van ondernemingen (o.a. management buy-outs) en bedrijfsfinancieringen.

Profiel Lingedael Groep B.V. ›
 
 

Downloaden: 10 mythes rondom de Management Buy-Out ontkracht

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.