Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Kennisdelen, samenwerken en beter advies geven met Office 365

Office 365 voor samenwerking en flexibiliteit

De klant centraal stellen staat bij veel bedrijven en consultants hoog in het vaandel. Door kennis en kunde te delen en samen te werken binnen de eigen organisatie en met de klant kan de productiviteit worden verhoogd en steeds efficiënter en effectiever worden gewerkt. Dit zorgt voor tevreden klanten.

Om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn moet de moderne consultant op de hoogte moeten zijn van alles wat er binnen het bedrijf afspeelt. De klant verwacht geen rapporten, maar verwacht advies en dat er direct oplossingen geboden worden. Door informatie en kennis te delen en goed samen te werken hebben consultants vrijwel direct de benodigde informatie beschikbaar en kan de klant centraal gesteld worden.

Met Office 365 hebben consultants alle tools in handen om makkelijker en efficiënter samen te werken zodat de klant direct advies en oplossingen kan worden aangeboden. Alle informatie en kennis is direct beschikbaar, vanaf elk device te bereiken en altijd up to date.

Download het artikel
Download dit artikel geheel vrijblijvend en lees meer over Office 365 en hoe consultants makkelijker en efficiënter samen kunnen werken om de klant optimaal van dienst te zijn.

 

Download de whitepaper
Download