Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

IT sneller maken met behulp van flash-opslag

Waarom Flash-opslag uw IT-zorgen wegneemt

Een van de grootste irritatiefactoren op de werkvloer is het wachten op traag werkende IT-systemen. Naast de irritatie dat data niet snel benaderbaar is en dat applicaties vastlopen, gaat dit ook ten koste van de efficiëntie. Om tijd en geld te besparen is het belangrijk dat uw werknemers snel genoeg bij de benodigde applicaties en data kunnen. Wilt u investeren in uw IT sneller maken? Dat zorgt er ook voor dat informatie sneller bij de klant is waardoor de klanttevredenheid ook stijgt. Snelheid is een belangrijke succesfactor.

Inzichten voor Innovatie

De meeste organisaties beschikken niet over real-time bedrijfskritische informatie. Computerworld heeft hier onderzoek in gedaan onder CIO’s, IT-managers en divisiemanagers van 500 Europese bedrijven. Groeikansen worden gemist omdat bedrijven niet snel genoeg reageren op de veranderende marktomstandigheden en een gebrek aan inzicht in die kansen hebben.

Meer waarde uit data halen

Organisaties zonder de juiste IT-infrastructuur kunnen de vele voordelen van big data niet benutten. Groei wordt belemmerd en dit geeft de concurrentie de mogelijkheid om hen voorbij te streven.

Het is tijd voor snelheid!

Als het gaat om snelheid is flash-storage “the leader of the pack”. Flash-storage levert ten opzichte van traditionele HDDs aanzienlijk meer voordelen. Zo zal de juiste flash-storage oplossing voordelen bieden voor de IT op het gebied van snelheid, performance en continuïteit.

IT sneller maken met flash-opslag

In deze whitepaper leest u meer informatie over de voordelen die flash-opslag uw organisatie kan bieden. Download de whitepaper hier.

 

Download de whitepaper
Download