Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

IT organizations embrace bring-your-own devices

Organisaties omarmen BYO en consumerization of IT

De consumerization van IT is niet meer te stoppen en helpt organisaties mobiliteit en nieuwe manieren van werken te realiseren. Mobiele apparaten, zoals smartphones, tablets en laptops worden steeds krachtiger en gemakkelijker in gebruik en nemen zo een leidende rol. Steeds meer organisaties adopteren Bring-Your-Own-Device (BYOD) dan ook om de productiviteit te vergroten. Dit rapport geeft een overzicht van de trends en de invloed van consumerization op grote organisaties.

Vanuit de gebruiker komt de vraag om meer flexibiliteit en dit rapport laat zien hoe IT-organisaties tegemoet komen aan die vraag, door middel van BYOD-initiatieven. Daarnaast komt in het rapport naar voren dat het belangrijk is de behoeften van alle stakeholders mee te nemen bij het ontwikkelen en implementeren van een IT-strategie. Juist BYO en desktop virtualisatie hebben potentieel veel voordelen voor alle stakeholders.

Download dit rapport en lees meer over de trends en invloed van consumerization van IT en bring-your-own op de organisatie.