Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

IT is de motor van jouw organisatie

Digitale transformatie onmogelijk zonder aangepaste IT-infrastructuur

Wanneer we om ons heen kijken zien we dat steeds meer organisaties begrijpen dat technologie de basis is voor succes in de toekomst. Bedrijven willen snel reageren op veranderingen in de markt, willen snel en eenvoudig toegang tot relevante databronnen en ze verwachten dat de IT-afdeling net zo snel inspeelt op al die veranderingen. Dat is een behoorlijke uitdaging, want veel IT-afdelingen worstelen met het beheren van de traditionele IT-infrastructuur. Deze gids laat je zien hoe je een toekomstbestendige en efficiënte IT-infrastructuur inricht.

De codewoorden zijn: snel, eenvoudig en efficiënt

Wil je van IT echt een business enabler maken? Dan is het belangrijk om de beheerlast op de afdeling te beperken, zo houden experts tijd over voor wat echt telt in de toekomst: innovatie en nieuwe ontwikkelingen. Dit doe je door onder andere te investeren in:

  • Software defined infrastructuur
  • Automatisering
  • Orkestratie van processen
  • Self-service
  • Hybride cloudresources

Voordelen van software defined infrastructure

Bij een software defined infrastructure vervang je een fysiek component uit je infrastructuur door een software-variant. Denk hierbij aan een server, applicatie of opslag. Je voegt een softwarematige laag toe aan de beperkingen van fysieke hardware. Het beheren van resources en applicaties wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. Maar er zijn natuurlijk nog meer voordelen; van een snellere time-to-market tot meer gebruiksvriendelijkheid.

Meer weten over efficiënte IT?

Deze gids zet alle details voor een efficiëntere IT-omgeving, en uiteraard ook alle voordelen, voor jou op een rij. Zo weet je precies wat jij nodig hebt om jouw IT-infrastructuur klaar te stomen voor de digitale economie.

 

Download de whitepaper
Download