Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

IT Congres kalender voor 2023

Het bezoeken van een congres zorgt niet alleen voor meer kennis en nieuwe inspiratie, maar biedt je ook de mogelijkheid om vakgenoten te ontmoeten. Ook in 2023 organiseert onze partner Heliview diverse interessante congressen over uiteenlopende IT-gerelateerde onderwerpen. We zetten de congressen voor je op een rij.

Jaarcongres Industriële Veiligheid

Tijdens het jaarcongres Industriële Veiligheid staan de laatste ontwikkelingen  op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid centraal. Het congres is bedoeld voor zowel de ontwerpers, de bouwers, de onderhouders als de gebruikers van industriële machines en installaties, met als verbindende factor veiligheid.

Het congres vindt plaats op 26 januari 2023 in DeFabrique in Utrecht.

Meer informatie

Security Leadership

Een congres speciaal voor security managers en directie. Het congres toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT-security en helpt je jouw security strategie op orde te krijgen en aan te scherpen. Het programma bestaat uit een mix tussen business en IT. Dit jaar is het thema: Diversiteit en inclusie in besluitvorming.

Het congres vindt plaats op 7 februari 2023 in het 1931 congrescentrum te ‘s-Hertogenbosch. Vanaf 8 februari is het online congres te bezoeken.

Meer informatie

IT & Software Asset Management

Als het om IT & Software Asset Management gaat lijken veel organisaties pas in actie te komen als er een audit komt. Dit leidt tot maatregelen die niet effectief en nauwelijks duurzaam zijn. Tijd om te kijken waar de mogelijkheden en kansen liggen voor uw organisatie. Bezoek samen met 100 vakgenoten het volledig verzorgde congres en ontdek waar kansen en mogelijkheden liggen binnen uw organisatie.

Het congres vindt plaats op 21 maart 2023 bij Valk Exclusief in Utrecht. Vanaf 22 maart is het online congres te bezoeken.

Meer informatie

Belgian Data Forum

Het Belgian Data Forum is een strategische dataconferentie, met focus op het worden van een meer datagedreven organisatie, voor dataprofessionals. We onderzoeken wat de toekomst zal brengen op het gebied van data in het algemeen. Wat is de stap die uw organisatie kan – moet en wil – zetten? Hoe wordt uw organisatie morgen een meer datagedreven onderneming dan vandaag? En wat kun je als dataprofessional doen om voorop te blijven lopen?

Het congres vindt plaats op 30 maart 2023 bij BluePoint in Brussel (BE). Vanaf 31 maart is het online congres te bezoeken.

Meer informatie

HELIVIEW Conferences Training

Heliview organiseert jaarlijks circa 30 congressen in verschillende vakgebieden met als primair doel het tot stand brengen van persoonlijke en zakelijke relaties. Al ruim 35 jaar brengen wij mensen met elkaar in contact tijdens onze congressen. We passen onze dienstverlening voortdurend aan zodat deelnemers en business partners op een eenvoudige, informele en ludieke manier met elkaar in contact komen!

Lees verder

 

Bezoek de website