Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Is uw organisatie klaar voor de werkplek van de toekomst?

De manier waarop we werken is drastisch veranderd, wat een andere kijk op de digitale werkplek vereist. Hoewel de meeste organisaties gedwongen zijn om het tempo op te voeren naar een flexibele, hybride werkplek, zien we dat een aanzienlijk deel van de organisaties op dit gebied nog steeds voor grote uitdagingen staat.

Digitale transformatie, de ‘war for talent’ en generatieverschuivingen op de werkvloer maken het speelveld onvoorspelbaar, waardoor veel organisaties zich afvragen hoe ze de digitale werkplek nu echt goed vorm kunnen geven. Veel bedrijven vertrouwen hierbij nog steeds op complexe legacy-oplossingen. Dit werkt tijdelijk, maar niet op de lange termijn.

Het toekomstbestendig maken van de digitale werkplek vraagt om een andere aanpak. Alleen een combinatie van de juiste oplossingen en de juiste mentaliteit kan ervoor zorgen dat de hybride werknemers optimaal worden gefaciliteerd en aan boord kan worden gehouden.

Graag nodigen wij u uit voor de Digital Workspace Summit 2023. Tijdens dit event kunt u diverse kennissessies bijwonen die u helpen bij het ontwikkelen van een toekomstbestendige werkplekstrategie die volledig aansluit bij de behoeften van medewerkers.

De volgende thema’s staan tijdens de Digital Workspace Summit centraal:

Employee Experience – Stap in de belevingswereld van medewerkers, verklein de kloof tussen IT en gebruiker en verbeter de medewerkerstevredenheid door adoptie van nieuwe tools te stimuleren.
Hybrid Ways of Working – Zorg voor een betere productiviteit door tegemoet te komen aan de nieuwe eisen van verschillende typen en generaties werknemers, zonder hierbij security uit het oog te verliezen.
Innovation – Zet slimme oplossingen in om kosten te besparen, innovatie te versnellen én medewerkers gemotiveerd te houden.

Met o.a. kennissessies van Microsoft, Citrix, VMware, Mixit, Orange Cyberdefense en Business & Decision.

Meer informatie & aanmelden: https://cloud.orange-business.com/nl/posts/digital-workspace-summit-2023/