Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Is jouw BYOD-strategie up-to-date?

5 best practices voor een succesvolle BYOD-strategie

Bij veel bedrijven gebruiken medewerkers hun eigen devices om hun werk uit te voeren; zeker nu we massaal thuis aan de slag zijn gegaan. Voor organisaties is het een stuk goedkoper dan voor iedereen hardware aan te schaffen. We hebben tegenwoordig allemaal een smartphone en in ieder huishouden is er wel minstens één tablet en één laptop te vinden, dus waarom deze devices niet inzetten voor zakelijke activiteiten?

BYOD-beleid maakt niet iedereen blij

Toch is het BYOD-beleid bij veel bedrijven niet helemaal in lijn met wat medewerkers verwachten. Het werkt toch niet zo goed als verwacht, medewerkers maken zich zorgen over hun privacy of vragen liever geen bedrijfsgegevens op via hun persoonlijke mobiel. Tijd voor een update van jouw BYOD-beleid. Een update waar privacy en gebruikerservaring een grotere rol spelen. In deze whitepaper lees je hoe je in 5 stappen jouw BYOD-strategie een boost geeft!

Update van BYOD-strategie noodzakelijk

Welke 5 stappen jouw BYOD-strategie moderniseren, dat lees je in deze whitepaper. Het is duidelijk dat er in ieder geval meer aandacht nodig is voor:

  • Privacy van medewerkers
  • Medewerkers voldoende informeren over planning en implementatie van je BYOD-beleid
  • Heldere beleidsregels
  • Gebruikerservaring

Aan de slag met deze 5 best practices

Hoe rol je een BYOD-strategie uit waar iedereen blij van wordt? Hoe zorg je ervoor dat de privacy van jouw medewerkers niet in gevaar komt binnen jouw BYOD-strategie. En hoe zorg je ervoor dat het BYOD-beleid niet zorgt voor een hogere beheerslast op de IT-afdeling? Dat lees je in deze whitepaper!

 

Download de whitepaper
Download