Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Is je cybersecurity strategie klaar voor 2023?

Je hebt geen glazen bol nodig om te voorspellen dat ransomware en andere cyberaanvallen in 2023 nieuwe slachtoffers zullen maken. Veel organisaties denken dat dit niet voor hen geldt, omdat ze de juiste voorzorgsmaatregelen hebben getroffen. Maar is dat wel zo?

2022 was het jaar van het hybride werken. Een nieuwe realiteit die nieuwe risico’s voor cybersecurity met zich meebrengt. Het aantal cyberaanvallen steeg naar recordhoogte. Netwerkbeveiliging is niet langer voldoende om indringers buiten de deur te houden. Een holistische aanpak met aandacht voor devices, data en applicaties is dat wel. Het geeft de juiste inzichten en een volledig overzicht van je online landschap.

Onderstaande Cybersecurity Gezondheidscheck 2023 helpt je om te beoordelen of de beveiligingsaanpak van jouw organisatie voldoet aan de eisen om van 2023 een veilig en succesvol jaar te maken.

 

Download de whitepaper

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Lees verder

 

Bezoek de website