Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Inzicht in applicaties

Solve the Application Visibility Challenge with NetScaler Insight Center

De mogelijkheid om kritieke applicaties voor de organisatie te monitoren en regelmatig te verbeteren dragen bij aan een positieve gebruikerservaring. Dit zorgt voor een positief effect op de productiviteit.

De applicatiezichtbaarheid uitdaging

De belangrijkste factor bij applicatiezichtbaarheid is een gebrek aan communicatie tussen het netwerk en de applicatie. Trends als mobility en virtualisatie krijgen de ruimte om zich te ontwikkelen in een dynamische computing environment. Dit zorgt voor een uitdaging op het gebied van effectief inzicht in applicaties doordat gebruikers op diverse manieren binnenkomen in de applicatie met meer afhankelijkheden. Daarnaast is het gebrek aan geschikte instrumenten een uitdaging.

Oplossing voor applicatie inzichten

Voor het op een goede manier kunnen monitoren van de prestaties van applicaties is het van belang dat er gekozen wordt voor een oplossing die de IT-afdeling helpt bij het creëren van inzichten en niet stopt bij de beperkingen van traditionele methodes. Zo moet de oplossing betrekking hebben op zowel de netwerklaag als de applicatielaag. Ruwe data moet worden omgezet in waardevolle informatie waarmee acties kunnen worden ondernomen.

In de whitepaper

Lees vrijblijvend de uitgebreide whitepaper over de mogelijkheden om optimaal te profiteren van nieuwe mogelijkheden op het gebied van applicaties. Door de juiste inzichten kan gebruikers een goede ervaring worden gegarandeerd. Deze whitepaper behandeld in het bijzonder Citrix NetScaler Insight Center.

 

Download de whitepaper
Download