Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Investering in mensen levert 3 keer zoveel op

Ontdek de 8 kernwaarden van een digitaal vitale zorginstelling

Wanneer gevraagd wordt hoe medewerkers binnen een zorginstelling beter kunnen werken en samenwerken, gaan we al heel snel allerlei technologische toepassingen opsommen die de productiviteit en samenwerking kunnen verbeteren. De zorg digitaliseert in een razendsnel tempo en instellingen gaan er gemakshalve vanuit dat iedereen mee is met de nieuwste ontwikkelingen. We moeten ons de vraag stellen of dit wel terecht is. Zijn we niet geneigd om onze digitale kennis te overschatten?

Digitaal vitale medewerkers maken het verschil

We hebben het dit keer niet over tools en applicaties die onmisbaar zijn, deze whitepaper plaatst de mens – de medewerker – centraal. Ontdek waarom het zo belangrijk is om te investeren in je mensen en bekijk wat zij toevoegen aan jouw instelling.

Transformeren dankzij 8 kernwaarden

 De 8 kernwaarden die worden beschreven in deze whitepaper vormen de basis voor een transformatie richting een digitaal vitale organisatie. We delen alvast kort 3 kernwaarden, details en meer ontdek je in dit praktische document

  1. Kritisch denken: Mensen die in staat zijn om onafhankelijk informatie te analyseren en beoordelen bevatten een uiterst belangrijke vaardigheid. In tijden van dagelijkse nepnieuws-berichten is het belangrijk om niet alles zomaar voor waar aan te nemen.
  2. Digitaal bewustzijn: Deel intern en extern relevante kennis en stimuleer medewerkers om aan community building te doen door middel van het volgen van workshops of het bijwonen van seminars. Medewerkers zijn zich te allen tijde bewust hoe ze zich kunnen profileren zonder zichzelf, anderen of de instelling te beschadigen.
  3. Sociale en culturele vaardigheden: Een open en constructieve houding onderling is belangrijk. Medewerkers kunnen communiceren met verschillende typen mensen en culturen. Deze open en respectvolle houding geldt zowel op de werkvloer als online.

Ben jij digitaal vitaal?

Smaakt dit naar meer? Lees de whitepaper 8 kernwaarden van de digitaal vitale organisatie en haal het beste uit jouw zorginstelling. Wil je weten hoe digitaal vitaal de zorginstelling al is? Doe dan de test op www.digitaal-vitaal.nl.

 

Download de whitepaper

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Lees verder

 

Bezoek de website