Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Introductie in slim samenwerken

Slim samenwerken in de 21ste eeuw

Wat kan slim samenwerken in de 21ste eeuw voor de organisatie betekenen? Wat is er mogelijk en waarom zou je dit eigenlijk willen? Deze whitepaper neemt u mee op ontdekkingsreis in slim samenwerken in de 21ste eeuw.

Slim samenwerken
Vroeger had samenwerken een hele andere dimensie. In het papieren tijdperk duurde informatieoverdracht veel langer en was het beperkt. Tegenwoordig hebben we internet en gaat informatieoverdracht op een snelle en (helaas) vluchtige manier. Met het digitaliseren van documenten én communicatie kunnen experts over de hele wereld met elkaar communiceren. Er ontstaat een verschuiving van een productgerichte naar een kennisintensieve organisatie. Deze nieuwe ontwikkelingen vragen om een andere manier van organiseren.

Waarom anders werken?
Momenteel werken veel organisaties samen via e-mail en netwerkschijven. Is mail een geschikt middel om te communiceren, kennis te delen of samen te werken? Nee. Toch is mail hierbij het meest favoriet, met uitgepuilde inboxen tot gevolg. Mail is onze grootste vriend, maar voor slim samenwerken onze grootste vijand! Lees meer argumenten in de volledige whitepaper.

Maak kennis met nieuwe manieren
Niet alleen de tools zijn leidend, maar het gedrag speelt ook een grote rol. Natuurlijk hebben we de tools wel nodig, maar een goede instelling is ook van belang. SharePoint is een goed voorbeeld van een tool die gebruikt kan worden als samenwerkingsplatform. Lees in de whitepaper meer over de voordelen van deze nieuwe manier van samenwerken met behulp van deze tool.

Download de whitepaper
Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe manier van samenwerken? Hoe u slim samenwerkt in de 21ste eeuw? Lees de uitgebreide whitepaper met meer informatie over slim communiceren en samenwerken. Hoe nu verder? Lees in de whitepaper ook meer over de adoptie en de scenario aanpak.

 

Download de whitepaper
Download