Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Intranet oplossing: Eenvoudig samenwerken en communiceren

Eenvoudig samenwerken met intranet oplossing

SharePoint biedt veel standaard functies bij het beheren van mededelingen en krijgt men de mogelijkheid om online samen te werken. Eenvoudig kunt u via SharePoint uw medewerkers inlichten via een nieuwsbericht. U zou eventueel een bijlage kunnen toevoegen aan het nieuwsbericht. Op deze manier kunt u snel berichten delen met SharePoint gebruikers.

Online samenwerken via Thysia intranet oplossing
Om het werken nog gemakkelijker te maken kunnen gebruikers van SharePoint kunt u ondermeer taken online zetten en delen. Men kan op deze manier documenten uitwisselen en de deadlines voor projecten bekijken waardoor de interne communicatie zal verbeteren. Een ander belangrijk communicatiemiddel is bijvoorbeeld de agenda waar vergaderingen en interne meetings worden gedeeld. Een kalender kan voor ieder onderwerp worden aangemaakt denk bijvoorbeeld aan evenementen, vergaderingen, maar ook verjaardagen.

Maak een projectsite via SharePoint
Op deze manier kunnen organisaties via SharePoint hun eigen locatiesites, projectensites of teamsites samenstellen en inrichten. Medewerkers kunnen gemakkelijk met elkaar communiceren en relevantie informatie met elkaar delen. Men kan ook een discussie beginnen om op deze manier nieuwe ideeën te verzamelen.

SharePoint My Site
SharePoint is niet alleen gebouwd om  samen te werken, maar SharePoint biedt ook ruimte voor medewerkers om een platform te bouwen voor eigen gebruik. Zo’n platform wordt ook wel ‘My Site’ genoemd en dient voor verschillende doelen. Op een My Site krijg u alle updates binnen van personen, documenten en sites die u volgt. Daarnaast is er snel toegang te krijgen via uw apps die toegevoegd kunnen worden. My Site kan geheel naar persoonlijke voorkeur worden samengesteld denk bijvoorbeeld aan een medewerkersprofiel die ingevuld kan worden, deze kan uitgebreid worden met hobby’s en eventuele foto’s die u wilt delen met uw collega’s.

Download deze whitepaper
Download deze whitepaper om alle functies van de SharePoint intranet oplossing van Thysia te bekijken. Ook bevat de whitepaper een korte uitleg over de verschillende functies en kunt u lezen hoe u deze functies kunt gebruiken in uw eigen organisatie. 

 

Download de whitepaper
Download