Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Internetbetalingen beter beveiligd

Uw webwinkel compliant aan PCI-DSS 3.0

Payment Card Industry Data Security Standard 3.0 (PCI-DSS) is de nieuwste standaard in internetbetalen. Deze door betaalkaartmaatschappijen opgestelde internationale standaard probeert betaalkaartgegevens te beschermen en zo misbruik van kaartgegevens te voorkomen. In deze whitepaper leest u hoe u aan de 5 moeilijkste van 12 eisen van PCI-DSS kunt voldoen met behulp van producten van Cloudera.

Niet voldoen aan PCI-DSS betekent een boete

In 2013 voldeed slechts 11,1% van alle organisaties aan de eisen van PCI-DSS. Dat is niet alleen een slechte zaak voor de veiligheid van de gegevens van klanten, maar ook voor de organisaties die niet aan deze eisen voldoen. Ze gaan daardoor onzorgvuldig om met privacygevoelige informatie en riskeren daarnaast een boete.

Internetbetalingen beter beveiligd

PCI-DSS kent 12 onderdelen, 5 daarvan blijken in de praktijk moeilijk om in te zetten. De whitepaper behandelt de onderstaande categorieën.

  • Beveiligen van opgeslagen data
  • Versleutelen van kaartgegevens die via openbare netwerken worden verstuurd
  • Ontwikkelen en onderhouden van beveiligingssystemen en -applicaties
  • Toegang tot de gegevens beperken
  • Bijhouden en monitoren van alle netwerkbronnen en kaartgegevens

Betalingsverkeer compliant aan PCI-DSS 3.0

Wilt u weten hoe uw organisatie de kaartgegevens van klanten beter beveiligt? Download dan de whitepaper en voorkom dat de kaartgegevens van klanten in verkeerde handen vallen.