Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Internet of things: de laatste ontwikkelingen

Mobiele toepassingen overal en altijd

Kijk eens om u heen….. Steeds meer smartphones, tablets en notebooks om u heen. Eerst was het nog heel bijzonder als je een mobile telefoon had, tegenwoordig is het bijzonder als je er geen hebt! Steeds plekken in onze om ons heen hebben mobiele data connectie, waardoor we met onze mobiele apparaten dingen kunnen uitlezen of besturen. Dit alles bij elkaar noemen we ‘Internet of things’

Door de jaren heen zal de mobiliteit nog veel ontwikkelen. Met al deze ontwikkelingen is het wel moeilijk om een keuze te maken en wat is toepasbaar in uw organisatie?

Waarschijnlijk is er al een vorm van mobiliteit in de organisatie en de vraag zal alleen maar toenemen. Natuurlijk spelen er ook veel vragen rondom mobiliteit op de werkvloer. Vragen op het gebied van:

  • Beleid (Bring Your Own Device)
  • Beheer (Mobile Device Management)
  • Beveiliging
  • Apps op mobiele apparaten

Voor de bovenstaande vragen is geen concreet plan aan te bieden. De ene organisatie heeft meer belang bij een BYOD beleid en een andere organisatie vraagt om maatwerk app’s. Wel is het van belang om actief aan de slag te gaan met het ondersteunen van mobiliteit in de organisatie.

Download het artikel
Download vrijblijvend het artikel over de mobile ontwikkelingen om ons heen. Lees verder in dit artikel over de ontwikkelingen die nog komen en hoe u hier op in kan spelen.