Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Integreer uw cloud service met uw traditionele bedrijfsdata

Handleiding voor een Hybrid Cloud Model

Net zoals het internet veel industrieën fundamenteel heeft veranderd, heeft cloud computing fundamenteel de IT industrie veranderd , inclusief infrastructuren als enterprise data storage. Dit boek gaat over een nieuwe vorm van infrastructuur game changers: een storage-architectuur genaamd hybride cloud opslag. Deze is ontwikkeld door StorSimple als een manier om cloud-diensten te integreren met traditionele bedrijfsdata.

De aanpak van Hybrid Cloud Storage
Hybrid cloud storage is een compleet andere methode voor het opslaan van data met een enkele managementsysteem voor de gehele datalevenscyclus,  inclusief actieve en inactieve states, zoals backup en archief versies. IT-teams met cloud geïntegreerde data gebruiken de cloud als een data management tool en niet als een extra opslagcapaciteit die beheerd moet worden. Het kost enige tijd om het cloud concept goed te begrijpen en om deze reden is het boek geschreven.

Wat wordt er in dit boek besproken?
In het boek leest u hoe hybride cloud storage data beschermd zonder tape back-up systemen. Ook leest u hoe ramp herstel werkt met gegevens die zijn opgeslagen in de cloud, hoe cloud-diensten worden gebruikt om het beheren te vergemakkelijk en wordt er uitgelegd hoe de prestaties van gegevens zijn opgeslagen en in de cloud wordt beheerd. Verschillende toepassingen voor hybride cloud storage worden besproken om IT-professionals te helpen hoe ze de Microsoft hybride cloud storage (HCS oplossing) kunnen gebruiken om opslag problemen op te lossen. In het laatste hoofdstuk wordt met een hypothetische visie de toekomst omschreven waarin wordt gespeculeerd hoe deze technologie zou kunnen evolueren.

Voor wie is dit boek geschreven?
Dit boek is geschreven voor IT-professionals, van leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor het behalen van IT-strategieën, tot en met systeembeheerders die systemen en opslag beheren.

Download dit boek
Download gratis en vrijblijvend dit ebook en lees alles over het Hybrid Cloud Model. 

 

Download de whitepaper
Download