Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Integration. The critical path to cloud computing

Integratie-uitdagingen bij de creatie van hybride infrastructuur

In de huidige hybride wereld, die gebouwd is op on-premise datacenters en de cloud, is het integratievraagstuk op verschillende manieren complexer geworden. De computing infrastructuur zal in de toekomst verspreid worden overal verschillende locaties, zoals:

  • On-premise datacenters
  • Managed and co-located datacenters
  • IaaS hosting
  • PaaS hosting
  • SaaS hosting

Dit betekent een uitdaging voor de organisatie om al deze locaties met elkaar te verbinden en samen te laten werken. Deze whitepaper gaat in op de integratie-uitdagingen die spelen bij organisaties wanneer het gaat om de creatie van een hybride infrastructuur voor applicaties.

Hierbij kan het gaan om applicaties die on-premise gedraaid worden, maar ook op managed hosting environments, via SaaS-providers, in cloud-omgevingen, etc. De vraag die centraal staat in de whitepaper is: “Hoe kunnen alle lagen van de hybride computing infrastructuur geïntegreerd worden op de meest gemakkelijke, beheersbare en kosteneffectieve manier mogelijk?”

Download de volledige whitepaper en lees meer over de uitdagingen voor organisaties wanneer het gaat om de creatie van een hybride infrastructuur voor applicaties.

 

Download de whitepaper
Download