Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Integraal klantbeeld in 3 stappen en 3 maanden

Start vandaag met uw Integraal Klantbeeld

De klant komt bij veel directiekamers weer naar voren. Dit is natuurlijk logisch, want uw organisatie moet het leven van de klant eenvoudiger en prettiger maken. Alleen praten over de klant is niet meer genoeg om klanten echt goed van dienst te zijn, is het belangrijk om een helder beeld van uw klant te krijgen. In drie maanden tijd een integraal klantbeeld neerzetten? Deze whitepaper helpt u met een helder stappenplan waarmee u klanten nog beter kunt bedienen.

Bij integraal klantbeeld spelen drie belangrijke factoren een rol:

  1. De klant
  2. Zijn of haar tevredenheid
  3. De organisatie

Uiteraard zijn er tegenwoordig veel systemen zoals polisadministraties en CRM pakketten, maar deze zijn vrijwel allemaal in het leven geroepen voor de organisatie en niet om het de klant of medewerker makkelijker te maken.

3 stappen om te komen tot een integraal klantbeeld
Mensen willen graag meewerken aan iets als dat hun pijn vermindert. De taak aan de organisatie is dan om de mensen de middelen te geven om hun doel te bereiken. De middelen bestaan vaak uit: tijd, een projectaanpak of stappenplan en tools om daadwerkelijk een fysiek integraal klantbeeld te realiseren.

Lees in de whitepaper meer over de onderstaande stappen die tussen de 1 en 3 maanden kosten om tot een integraal klantbeeld te komen.

  • Stap 1: Bepaal je einddoel in drie dagen
  • Stap 2: Bepaal haalbaarheid in drie weken
  • Stap 3: Uw eerste integraal klantbeeld in 3 maanden

Download de whitepaper
Samen met uw medewerkers en wat hulp uit de markt is het mogelijk om binnen enkele maanden een integraal klantbeeld te realiseren. Daarnaast kunt u meteen de meerwaarde hiervan ervaren. Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper en ga meteen aan de slag met een integraal klantbeeld voor uw organisatie!

 

Download de whitepaper
Download