Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Innovatiever onderwijs tegen lagere kosten

Moderniseer je onderwijs via je infrastructuur

Niet alle onderwijsinstellingen zijn even goed aangesloten op de netwerksamenleving. Dankzij de COVID-19 uitbraak zijn ze wel allemaal overgegaan op streaming, lesgeven en samenwerken in Teams. Dit is nog maar een fractie van wat mogelijk is. Concurrentie van buitenlandse onderwijsinstellingen kende je al, maar nu komen de techreuzen daar nog bij. Bovendien zullen volgens onderzoek studenten binnenkort nog slechts 70% van de studietijd fysiek op jouw campus doorbrengen. Het is dus de hoogste tijd om te innoveren en in de nabije toekomst relevant te blijven.

Innovatie op de campus en in cyberspace

Het is van belang om snel nieuwe onderwijsconcepten te kunnen starten, zowel in de fysieke ruimte als in cyberspace. Het educatielandschap richting 2025 biedt een uitgebreide handleiding over waarom en hoe je onderwijsinstellingen moderniseert en je impact en relevantie vergroot. Hoe ziet een Hybrid Campus eruit, hoe verander je organisatorisch en technisch? Het doel is uiteindelijk aantrekkelijk, flexibel en toegankelijk onderwijs te leveren. De whitepaper behandelt een aantal interessante onderwerpen:

  • De hybride campus
  • Blended Learning
  • Lifelong Learning
  • AI, machine learning om kosten te verlagen
  • De rol van de ICT-afdeling

Tijd voor een modern onderwijsfundament

Het verbinden, beveiligen en optimaal toegankelijk maken van data, onderwijs, onderzoek en de interactie met het bedrijfsleven wordt cruciaal. Dit vraagt om een nieuwe infrastructuur waarin innovatie en security hand in hand gaan. Hierin ligt een schone taak voor de ICT-afdeling die verandert naar innovatiepartner van het onderwijs. Een grijsgedraaide plaat? Deze whitepaper laat je zien hoe je echt die omslag maakt. Andere onderwijsinstellingen laten nu zien hoe ze aantrekkelijk blijven en beter aansluiten bij de maatschappij.

Beter onderwijs begint hier

Sla dus nu een brug tussen klassiek en modern onderwijs. Deze uitgebreide whitepaper geeft je meer dan voldoende handvatten om nu al het onderwijsniveau van 2025 te halen en daarmee aan te sluiten op de eisen die studenten, de overheid en het bedrijfsleven stellen. Start nu met de nieuwe aanpak en download de whitepaper.

 

Download de whitepaper
Download