Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Inkoop, logistiek en finance in één ERP systeem.

AX4health Overview

Door het gebruik van meerdere systemen voor inkoop, logistiek en finance binnen een zorginstelling kan veel tijd verloren gaan. Met AX4Health kunnen processen van onder meer finance, projecten, inkoop, logistiek, HRM en facilitair management geregeld worden in één systeem.

  • Inkoop: Hieronder vallen onder meer het beheer van artikelen, leveranciers, prijzen en voorraden. Inclusief een overzichten van inkoopaanvraag tot aan betaling.
  • Logistiek: AX4Health heeft een WMS (Warehouse Management Solution) systeem waarmee het beheer van grote en kleine magazijnen ingericht kan worden.
  • Finance: De financiële data kan efficiënt verwerkt worden. Kenmerkend is de flexibele inrichting en de mogelijkheid om de koppeling met andere systemen(waaronder bijvoorbeeld het HL-7 systeem) te behouden.

AX4Health is gebaseerd op Microsoft Dynamics AX, dat garant staat voor eenvoud in beheer en gebruik. De implementatie kan volledig naast de oude systemen worden gerealiseerd waardoor de zorgverlening altijd doorloopt.

Whitepaper: AX4Health
Meer informatie over AX4Health is beschikbaar in de whitepaper die u hieronder kunt downloaden. Hierin staat een uitgebreide overzicht met de mogelijkheden.

 

Download de whitepaper
Download