Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

In vijf stappen naar de cloud

Soepele transitie naar de cloud met 5-stappenplan

Flexibiliteit, schaalbaarheid, transparantie. De mogelijkheden van de cloud zijn eindeloos. De optie op te allen tijde de maximale capaciteit te kunnen benutten, wordt geprezen. Als u met uw bedrijf (gedeeltelijk) de overstap wilt maken, is het verstandig goed voorbereid te zijn.

Een van de grote voordelen van de cloud is maximaal beschikbare capaciteit. Zo zijn de wensen en ontwikkelingen vanuit de business optimaal te faciliteren. Besluit u met uw bedrijf een (gedeeltelijke) transitie naar de cloud te maken, waar moet u dan op letten om de overgang zo goed mogelijk te laten verlopen? Die vragen worden helder beantwoord in de whitepaper ‘In vijf stappen naar de cloud’.

De weg naar de cloud hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met nuchter nadenken en een stapsgewijze aanpak komt u al een heel eind. De praktijk wijst uit dat het niet verstandig is om in één keer met de gehele ICT-omgeving over te stappen. Bepaal eerst voor uzelf welke IT-onderdelen interessant zijn om over te hevelen naar de cloud en welke delen beter nog in hun huidige situatie kunnen blijven draaien.

In vijf duidelijke stappen wordt uitgelegd waar u op moet letten. Vergeet ook niet om een top-10 te maken van kenmerken waar uw cloud-leverancier aan moet voldoen. Dat hoeft u natuurlijk niet zelf te doen, een cloudreadiness-scan is snel door een externe partij uit te laten voeren. Dit biedt de basis voor een zo soepel mogelijke transitie naar een nieuwe (hybride) cloud-omgeving.

Download nu geheel vrijblijvend de whitepaper ‘In vijf stappen naar de cloud’. Dan wordt voor u de overgang naar de cloud een soepele transitie.

 

Download de whitepaper
Download