Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

In 6 stappen naar de ideale digitale werkplek

Roadmap naar een werkplek waar iedereen blij van wordt

Een app om je bankzaken te regelen, een streamingplatform als Netflix wat precies weet wat jij leuk vindt en een app die je helpt om jouw hardloopprestaties naar een hoger niveau te tillen. Met slechts enkele klikken en swipes heb jij zo een handig digitaal hulpmiddel geïnstalleerd. Zo is jouw smartphone helemaal ingericht naar jouw persoonlijke voorkeur. Privé hebben we het allemaal goed geregeld! Beetje jammer dat deze ervaring op het werk vaak ver te zoeken is… Maar daar komt verandering in! In deze whitepaper lees je hoe je in 6 stappen een werkplek opzet die wel past in onze on-demand maatschappij en waar echt iedereen blij van wordt.

Kleine en grote frustraties over onze werkplek

Laten we even kijken hoe het gesteld is met jouw werkplek. Mopperen jij en jouw collega’s ook regelmatig over:

  • Traag startende software
  • Een laptop vol software die je nooit gebruikt
  • Zelf een programma downloaden is niet mogelijk, alles zit helemaal dichtgetimmerd
  • De kosten voor het onderhouden van alle werkplekken rijzen de pan uit
  • Security is een heikel punt

De kans is bijzonder groot dat jij minstens 3 van deze klachten op regelmatige basis hoort. Maar hoe keer je het tij? Deze roadmap helpt je in 6 concrete stappen op weg.

Maak in 6 stappen collega’s blij met een werkplek op maat

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een werkplek waar mensen wél blij van worden? Waaruit bestaat zo’n werkplek? En vooral, welke stappen moet je zetten om ook de transitie van de traditionele werkplek naar werkplekken á la Netflix te doorlopen? Dat lees je in deze handige roadmap naar de werkplek van 2025!

 

Download de whitepaper
Download