Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

In 6 stappen naar de ideale digitale werkplek

Roadmap naar een werkplek waar iedereen blij van wordt

Privé gebruiken we allerlei apps om ons leven nét iets eenvoudiger en leuker te maken. Een app om bankzaken te regelen, een streamingdienst die precies weet welke muziek je leuk vindt en apps die ons stimuleren om meer te bewegen en gezond te eten. Allemaal snel te downloaden vanuit één platform. Privé hebben we het goed voor elkaar! Was onze werkplek maar zo flexibel en makkelijke aan te passen aan onze wensen… Maar daar komt verandering in! In deze whitepaper lees je hoe je in 6 stappen een werkplek inricht die past in onze on-demand maatschappij. Een digitale werkplek waar docenten, assistenten, administratieve medewerkers en IT-beheerders blij van worden.

De kleine en grote ergernissen

Voldoet de huidige werkplek aan de eisen van onze moderne samenleving? Of hoor jij wel eens gemopper in de wandelgangen over:

  • Software die elke week trager lijkt te worden
  • Laptops of desktops zitten bomvol programma’s waar je niks mee doet
  • De kosten voor het onderhouden van alle werkplekken rijzen de pan uit
  • Security is een heikel punt

De kans is groot dat je regelmatig wordt geconfronteerd met grote of kleine werkplekergernissen. Maar hoe gooi je het roer om? Dat doe je met behulp van de 6 stappen in deze roadmap.

Collega’s blij met een werkplek op maat

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een werkplek waar collega’s wél blij van worden? Waaruit bestaat zo’n werkplek? Welke stappen moet je zetten om ook de transitie van de traditionele werkplek naar werkplekken á la Netflix te doorlopen? Dat lees je in deze handige roadmap naar de werkplek van 2025!

 

Download de whitepaper
Download
Misschien ook interessant