Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

In 6 stappen meer grip op jouw taken

Grip op je taken met Office 365

Veel managers, projectleiders maar ook leraren worden geleefd door een eindeloze stroom aan e-mails, telefoontjes, projectgroepen en vergaderingen. En daar houdt het niet op. We zijn tegenwoordig vooral bezig met het onthouden van klussen die gedaan moeten worden, zowel binnen als buiten werktijd. Deze warboel aan gedachten werkt op den duur verlammend, waardoor er nog minder gedaan wordt en de lijst met taken alleen maar langer wordt. Is dit herkenbaar? Geen zorgen! In deze whitepaper laten we zien hoe je in 6 simpele stappen weer grip krijgt op alle taken die gedaan moeten worden, zowel zakelijk als privé.

‘Getting things done’ in een nieuw jasje

Ben jij al bekend met de productiviteitsmethode Getting Things Done van David Allen? Hij bedacht 20 jaar geleden deze productiviteitsmethode die stelt dat je door rust in je hoofd slimmer kan werken in plaats van harder. En hoewel de theorie al 20 jaar oud is, zijn de basisprincipes nog steeds relevant. Sterker nog, misschien hebben we juíst nu wel meer dan ooit behoefte aan overzicht, focus en grip op ons werk en privéleven. Daarom heeft MostWare deze theorie in een nieuw jasje gegoten met frisse inzichten en slimme, praktische digitale tools die jou helpen om je hoofd leeg te maken en meer gedaan te krijgen.

Geef jezelf een permanent vakantiegevoel cadeau

Wie wil er niet elke dag een zorgeloos vakantiegevoel? Je niet meer druk hoeven maken over alle dingen die nog gedaan moeten worden. Als je de stappen toepast uit deze whitepaper kom je aardig in de buurt. Nieuwsgierig geworden? Download deze whitepaper en leer hoe je jouw kennis en capaciteiten veel beter en doelgerichter kan inzetten.

 

Download de whitepaper

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MostWare

Bij MostWare geloven we dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen. Daarom delen wij al sinds 1990 graag onze kennis en kunde. Inspireren met IT noemen we dat. Dat doen we altijd vanuit het oogpunt van onze klant.

Lees verder

 

Bezoek de website