Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

In 5 stappen naar een up-to-date BYOD-strategie

Meer focus op werknemerservaring en privacy

Bij veel bedrijven gebruiken medewerkers hun eigen devices om hun werk uit te voeren. Deze BYOD-strategie (Bring Your Own Device) bespaart de IT-afdeling een hoop gezeur van medewerkers die maar niet kunnen wennen aan het door het bedrijf opgelegde merk of type device. Daarnaast is het voor de organisatie een stuk goedkoper dan voor iedereen hardware aan te schaffen. We hebben tegenwoordig allemaal een smartphone en in ieder huishouden is er wel minstens één tablet en één laptop te vinden, dus waarom deze devices niet inzetten voor zakelijke activiteiten?

BYOD-beleid stemt niet iedere medewerker gelukkig

Toch is het BYOD-beleid bij veel bedrijven niet helemaal in lijn met wat medewerkers verwachten. Het werkt toch niet zo goed als verwacht, medewerkers maken zich zorgen over hun privacy of vragen liever geen bedrijfsgegevens op via hun persoonlijke mobiel. Tijd voor een update van jouw BYOD-beleid. Een update waar privacy en gebruikerservaring een grotere rol spelen. In deze whitepaper lees je hoe je in 5 stappen jouw BYOD-strategie een boost geeft!

In 5 stappen naar een moderne BYOD-strategie

Welke 5 stappen jouw BYOD-strategie moderniseren, dat lees je in deze whitepaper. Er wordt in ieder geval aandacht besteed aan:

  • Privacy van medewerkers
  • Medewerkers voldoende informeren over planning en implementatie van je BYOD-beleid
  • Heldere beleidsregels
  • Rol van de gebruikerservaring voor succes van BYOD-beleid

Aan de slag met deze 5 best practices

Hoe rol je een BYOD-strategie uit waar iedereen blij van wordt? Hoe zorg je ervoor dat de privacy van jouw medewerkers niet in gevaar komt binnen jouw BYOD-strategie. En hoe zorg je ervoor dat het BYOD-beleid niet zorgt voor een hogere beheerslast op de IT-afdeling? Dat lees je in deze whitepaper!

 

Download de whitepaper
Download