Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

In 5 stappen naar een moderne werkplek

Zo sluit de werkplek naadloos aan bij jouw collega’s

Een moderne, digitale werkplek faciliteert de moderne werknemer optimaal. Hierdoor kan hij werken waar hij wil, wanneer hij wil en met de tools die hem het productiefst maken. Collega’s kunnen hierdoor niet alleen beter hun werk doen, ze worden ook een stuk productiever voor de organisatie. Hoe zorg je voor zo’n werkplek? Met de praktische whitepaper In vijf stappen naar de moderne werkplek weet je hoe!

Wat levert een moderne werkplek jou op?

  • Verhoog de productiviteit van de organisatie
  • Kosten worden transparant
  • De werkplek sluit naadloos aan bij de wensen van je organisatie
  • De veiligheid van je bedrijfsdata is gegarandeerd

Zo ziet een moderne werkplek eruit

Een moderne werkplek is een digitale werkplek die in de cloud staat. Hierdoor heeft een bedrijf minimaal bezit en beheer van eigen ICT-middelen. Alle tools die een collega nodig heeft, zijn vanaf één digitale plek benaderbaar.  Bedrijven hebben het grootste gedeelte van hun IT uitbesteed. Dankzij deze twee facetten heeft het bedrijf een minimum aan kosten terwijl de werknemer gemakkelijker switcht van tooling. In de whitepaper lees je hoe deze digitale werkplek er precies uitziet.

Tooling optimaal aan laten sluiten op medewerkers

De 5 praktische stappen in deze handleiding, helpen je in no time aan modernere werkplekken. De eerste stap is het in kaart brengen van de eisen en behoeftes van de medewerkers. Als je deze via een dialoog in kaart brengt, is het maken van persona’s handig om het overzicht te bewaren. In de whitepaper lees je hoe je deze persona’s maakt.

De eisen van de organisatie in kaart

Nadat de gebruikers in kaart zijn gebracht, schets je de eisen van de organisatie. Het is voor elke organisatie van belang om een beleid uit te stippelen, om een stevig fundament te leggen voor de moderne werkplek en flexibiliteit naar de toekomst. Hierin komen zaken als mobiliteit, schaalbaarheid, veiligheid en wet- en regelgeving uitgebreid aan bod.

Wil je deze en de andere stappen uitgebreid lezen? Download dan snel de whitepaper en help je collega’s aan een fijne, efficiënte werkplek en de organisatie aan meer rendement.