Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

In 5 stappen jouw HRM digitaliseren

Altijd en overal toegang tot personeelsdossiers

Wie of wat maakt écht het verschil in een organisatie? Juist, dat zijn gedreven medewerkers. Als HR-afdeling wil je daarom mensen zo goed mogelijk ondersteunen in hun werkzaamheden en ervoor zorgen dat ze het beste uit zichzelf halen. Dat doe je door de organisatie proactief te adviseren en strategisch te ondersteunen. Zo zorg je ervoor dat de mensen met de juiste skills en vaardigheden optimaal met elkaar samenwerken. Klinkt mooi, maar je moet er wel tijd voor hebben. En daar wringt de schoen. HR-medewerkers worden in hun werkzaamheden maar al te vaak beperkt door beperkingen in het HR-proces en kampen vaak met een overvloed aan papierwerk. Tijd om het anders aan te pakken. Deze whitepaper laat zien hoe je in 5 stappen jouw personeelsdossiers digitaliseert, structureert en ontsluit.

Altijd en overal toegang tot benodigde informatie

Een papieren personeelsdossier in een brandveilige archiefkast; laten we eerlijk zijn, het past niet meer in ons digitale tijdperk. Mensen werken vaker thuis, vanaf een andere locatie of willen online toegang tot hun eigen personeelsdossier. Een eenvoudige en veilige toegang tot personeelsdossiers faciliteren is dus geen overbodige luxe.

Digitaliseer jouw HRM in 5 stappen

Moet jij nog stappen zetten bij het digitaliseren van jouw HR-omgeving? Ga dan aan de slag met de 5 stappen uit deze whitepaper. We lichten 2 stappen kort toe, de details en de overige 3 stappen vind je terug in deze whitepaper.

  1. Ordenen en opschonen
    Wanneer je start met het digitaliseren van jouw archief, is het belangrijk dat je start met een schone basis. Dus irrelevant papierwerk, duplicaten of gegevens waarvan de wettelijke bewaartijd is verstreken verwijder je uit het archief. Verwijder tape, nietjes en paperclips, dat maakt het scanproces een stuk eenvoudiger.
  2. Digitaliseren
    Jouw documenten zijn klaar voor het digitaliseren, nu begint het scannen. Heb je relatief weinig dossiers, doe het dan zelf. Heb je grote hoeveelheden? Dan loont het om dit uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf. Deze whitepaper beschrijft wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan.

Wil jij ook starten met het digitaliseren van jouw HR? Ga dan aan de slag met deze whitepaper en maak je HRM-medewerkers vrij voor waar ze echt goed in zijn: jouw medewerkers het beste uit zichzelf laten halen!

 

Download de whitepaper
Download